WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zondag 24 maart: Sabrina en Brian uit Almere

Sinds december 2018 wonen Sabrina, Brian en hun zoontje Julian in een ruime patiowoning in Almere. Door omstandigheden en hun smaakverschillen zijn er nog geen nieuwe meubels gekocht. Het resultaat? Te kleine meubels in een groot huis. Een mooie uitdaging voor stylist Marianne!

Zij houdt van romantisch klassiek, hij van robuust en stoer

Niet lang nadat Sabrina en Brian elkaar leerden kennen gingen ze samenwonen. Eenmaal in verwachting kocht het stel een patiowoning in Almere met ruimte voor een groot gezin. Maar door omstandigheden lijkt het gezin met z’n drieën compleet te zijn. Vanwege deze hectische periode liet het interieur op zich wachten. Nu de rust is teruggekeerd, is het tijd voor een frisse start. Sabrina houdt van romantisch klassiek gecombineerd met natuurlijke tinten. Totaal tegenovergesteld aan de woonsmaak van Brian. Hij houdt juist van beton, stoere elementen en robuuste meubels. Daarnaast zorgt de grote trap midden in het huis voor een lastige indeling. Gelukkig weet stylist Marianne Luning precies wat de oplossing is. Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan zondag 24 maart om 19:30 naar vtwonen Weer Verliefd op je Huis op SBS6.

Wil je écht niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-over. Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina.

Alle gebruikte producten in de make-over bij Sabrina en Brian uit Almere vind je hier.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: Weer verliefd op je huis