WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

WVOJH seizoen 10: Stephanie en Arne uit Uithoorn

Stephanie en Arne wonen ruim zeventien jaar in een vier-onder-een-kapwoning in Uithoorn. Bij de verhuizing hebben ze destijds gekozen voor een landelijk interieur, maar nu zijn ze allebei toe aan iets nieuws. Door hun smaakverschil en lastige indeling van de woonkamer blijkt dit moeilijker dan gedacht.

Zij houdt van een mix aan stijlen, hij van hotel chique

Stephanie houdt van een mix aan stijlen, zoals industrieel en botanisch gecombineerd met veel planten en accessoires. Arne vindt dit veel te veel en ziet het liefst zo min mogelijk accessoires om zich heen. Hij is veel op reis en zijn smaak is hotel chique gecombineerd met natuurlijke materialen. Ook houdt Arne van koken en heeft hij het liefst veel vrienden en familie om zich heen. Alleen genoeg plek aan de eettafel is er niet… Stylist Eva van de Ven heeft de oplossing! Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan zondag 10 maart om 19:30 naar vtwonen Weer verliefd op je huis op SBS6.

Wil je écht niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-over. Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina.

Alle gebruikte producten in de make-over bij Stephanie en Arne uit UIthoorn vind je hier.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: Weer verliefd op je huis