WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Eva in Zwijndrecht

De geboren en getogen Zwijndrechtenaren Remco en Pauline woonden jarenlang in Rhoon, maar wilden graag terug naar hun roots. Ze vonden hun droomhuis aan het water, maar na een grote verbouwing wil de inrichting niet vlotten. Hij wil een licht huis vol planten, zij wil veel goud en liever palmbomen. Stylist Eva schiet hen te hulp, en tovert het huis om tot een prachtig geheel waar ze zich beiden thuis voelen.

Onhandige ruimtes

De twee-onder-een-kapwoning heeft een bijzondere indeling: de nieuwe, moderne, zwarte keuken hebben ze aan de achterkant van het huis geplaatst, waardoor het ruimtelijk oogt. Maar er is een grote lege ruimte door ontstaan die onbenut blijft, niet bij de rest van de woning lijkt te horen en nu voornamelijk dient als opslag voor het vele kinderspeelgoed. Hun woonwens? Alle ruimtes in de woning beter benutten, functioneler inrichten en het huis meer als een geheel laten voelen. En hun volledige inboedel mag naar eigen zeggen ook wel een upgrade krijgen.

Botanisch Scandinavisch

De inrichting van de woning vindt het stel echter een uitdaging, en dat komt door hun zeer uiteenlopende woonstijlen. Remco houdt van een net, georganiseerd en opgeruimd huis. Hij ziet dan ook het liefst een wit, symmetrisch en strak interieur met her en der een accent in houtkleur. Hij heeft groene vingers, dus veel planten in huis zijn voor hem heel belangrijk. Remco droomt van een grote, comfortabele bank en ook een grote eettafel staat op zijn verlanglijstje. Hij vindt het organiseren van etentjes namelijk erg leuk en nodigt graag vrienden uit. En zijn stijl? Die noemt hij ‘botanisch Scandinavisch’.

Tropical chique

Pauline omschrijft haar stijl als ’tropical chique’. Ze is weg van een modern en toch warm interieur met een chique uitstraling. Ze houdt van donkere muren, goudkleurige accessoires, velvet meubels, zachte stoffen en warme vloerkleden. Een grote eettafel hoeft wat haar betreft niet direct, haar droom is een stijlvolle en statige zwarte ovale eettafel. In plaats van planten, ziet Pauline het liefst veel palmbomen terug in het nieuwe interieur van hun huis.

Sneak peek

Ben je benieuwd naar de woonoplossing van stylist Fietje? Kijk mee naar de achtste éxtra aflevering van Weer verliefd op je huis op woensdag 15 december om 20:30 uur op SBS6. Bekijk hier alvast een sneak peek van het eindresultaat:

Wist je dat…

We elke woensdagavond een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang de informatie van de make-overs in je inbox.

 

nog meer: Weer verliefd op je huis