WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Eva in Hoofddorp

Al vijf jaar wonen Dennis (31) en Eline (37) in hun nieuwbouwwoning in Hoofddorp. De verhuizing vond rond dezelfde tijd plaats als de geboorte van hun dochter Tess Amber (5), waardoor het stel nooit echt de tijd had voor de inrichting van het huis. Hun zeer verschillende woonstijlen helpen ook niet mee en dus is het huis nog altijd niet naar wens. vtwonen-stylist Eva van de Ven schiet hen te hulp, en tovert de woning om van een huis naar een thuis.

Eva in Hoofddorp
Portret-Eva-van-de-Ven

Compromissen in huis

Dennis en Eline leerden elkaar kennen op het honkbalveld. Hij was professioneel honkbalspeler en zij speelde op hoog niveau softbal. Dat is terug te zien in hun favoriete – en vrijwel hun énige gezamenlijke geliefde – hoekje in huis: de van honkbalknuppels gemaakte trapleuning. Los van dit unieke item bestaat de woning uit compromissen. Het ene hoekje is geheel in Dennis’ stijl, het andere hoekje weerspiegelt juist de smaak en stijl van Eline. Het resultaat? Een onsamenhangend en onlogisch interieur.

Eilandgevoel in huis

Eline zou het liefst in een interieur wonen dat niet zou misstaan op Ibiza. Ze houdt van alles wat het Spaanse eiland typeert. Bohemian printjes, weelderige pluimen en veel accessoires met gouden accenten. Ook is ze gek op alles van rotan, zachte tinten, gekleurde bloemen en ziet ze het liefst veel planten in huis. Maar haar allergrootste woonwens? Dat is toch wel een grote roze bank.

Strak en industrieel

Dennis daarentegen moet niks hebben van het bohemian stijltje van zijn vriendin. Net zoals dat hij het liefst gekleed gaat in simpel zwart en grijs, vindt hij ook een interieur met een dergelijk kleurpalet het mooist. Zijn smaak staat lijnrecht tegenover die van Eline: modern, minimalistisch, Scandinavisch met strakke lijnen en voorzien van veel industriële items. Zijn droom? Donkere kleuren in meubels, met als tegenhanger lichte muren en deuren. 

Sneak peek

Aan Eva de schone taak om deze zeer uiteenlopende woonstijlen samen te laten komen. Ben je benieuwd naar de woonoplossing van de stylist? Kijk dan mee mee naar de vierde éxtra aflevering van Weer verliefd op je huis op woensdag 10 oktober om 20:30 uur op SBS6. Bekijk hier alvast een sneak peek van het eindresultaat:

Wist je dat…

We elke woensdagavond een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang de informatie van de make-overs in je inbox.

nog meer: Weer verliefd op je huis