WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zondag 4 november: Katiche en Joey uit Noordwijk

Een huis aan het strand, voor Katiche en Joey werd deze droom werkelijkheid toen zij in Noordwijk een jaren ’70 huis vonden. Dat er in de woning nog veel moest gebeuren, wisten ze. Maar dat ze al zouden vastlopen bij het kiezen van een nieuwe vloer… Daar waren ze niet op voorbereid. Nu ligt de inrichting al een tijdje stil. Met de hulp van stylist Frans Uyterlinde hopen ze op een droomhuis mét droominterieur.

Zij houdt van strak en beton, hij van kleur en hout

Niet alleen het uitkiezen van een vloer is een probleem. Katiche en Joey hebben meer smaakverschillen. Zij houdt van een modern interieur met strakke meubels en veel wit, maar Joey vindt haar stijl veel te kil en op een ziekenhuissfeer lijken. Hij wil het interieur juist opvrolijken met planten, kleur en accessoires. Maar dat hoeft van Katiche weer niet. Een fijne speelplek voor hun zoontje is wel een wens die ze samen delen. Ook missen ze opbergruimte. Benieuwd of het stylist Frans lukt hun droominterieur te realiseren? Kijk zondag 4 november om 19.30 uur naar SBS 6.

Psst…

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie, foto’s en een 360° tour voor je klaarzetten? Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: Weer verliefd op je huis