WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zondag 2 december: Hilde en Gerrit uit Dronten

Hilde en Gerrit leerden elkaar ruim 30 jaar geleden in Dronten kennen. Ze waren elkaar jaren uit het oog verloren totdat ze elkaar weer tegenkwamen. Nu wonen ze al 10 jaar samen, in Dronten. Niet zonder slag of stoot, want lange tijd hebben ze dubbele, soms driedubbele lasten van hun vorige huizen gedragen. Hierdoor stond de inrichting van het nieuwe huis niet bovenaan de lijst. Daarom is het tijd voor een nieuw interieur en stylist Marianne Luning komt daarbij helpen.

Hij houdt van hoogglans, zij van romantiek

Op hun trouwdag verhuisden Hilde en Gerrit naar een nieuw vrijstaand huis met hun 6 kinderen als symbool voor een nieuwe start. Beide hebben ze twee kinderen uit een eerder huwelijk en kregen samen nog een zoon. Het grote gezin had een moeilijke start door de financiële crisis uit 2008, waardoor de inrichting van het nieuwe huis achter bleef. Ook hielp het verschil in woonsmaken niet mee. Gerrit vindt de romantische stijl van Hilde veel te roze. Hij houdt meer van moderne meubels en een strak interieur. Hilde vindt zijn stijl veel te strak en hoogglans vreselijk. Samen komen ze er niet uit, maar gelukkig weet stylist Marianne precies hoe ze het interieur kan omtoveren tot sfeervolle ruimte. Benieuwd hoe? Je ziet het zondag 2 december om 19.30 uur op SBS6.

Psst…

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie, foto’s en een 360° tour voor je klaarzetten? Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: Weer verliefd op je huis