WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zondag 18 november: Marloes en Paul uit Lelystad

Marloes en Paul kochten vier jaar geleden een bungalow in Lelystad. Een grote mensenhuis, dus we gaan ruim, dachten ze. Zo betrokken ze twee slaapkamers bij de woonkamer. Maar meer ruimte, bleek niet per se meer gezelligheid te zijn. Met lichtgrijs proberen ze grote ruimte meer ‘kleur’ te geven. Een veilige keuze, zonder het effect dat ze willen. Gelukkig heeft stylist Fietje Bruijn genoeg lef en weet zij hoe ze Paul en Marloes kan helpen.

Zij houdt van strak en simpel, hij van robuust en hout

Geen industrieel, modern of romantisch interieur voor Marloes. Haar woonsmaak is niet in één woord te omschrijven. Paul weet het wel; hij houdt een interieur met lef en robuuste en grove elementen. Samen hebben ze de laatste jaren vooral tijdloze en functionele spullen in huis gehaald. Maar dat komt een gezellige sfeer niet ten goede. En dat terwijl Marloes en Paul wel van gezelligheid houden. Zo staat Paul graag met zijn twee kinderen in de keuken en kookt hij twee keer in de week voor hun oudere buren. Ze willen graag af van alle veilige keuzes en hopen op een interieur met meer lef én een eettafel als middelpunt van hun huis. Kijk zondag 18 november om 19.30 uur naar SBS6 en zie hoe stylist Fietje deze leuke uitdaging aanpakt.

Psst…

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie, foto’s en een 360° tour voor je klaarzetten? Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: Weer verliefd op je huis