WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zondag 16 september: Lisette en Joop uit Heemskerk

Lisette en Joop wonen samen met hun dochtertje Femke in een hoekwoning in Heemskerk. Een fijn huis, maar geen thuis voor Lisette. Met de oude meubels van Joop, die meeverhuisd zijn uit hun vorige woning, is het voor haar nog steeds een ‘net niet interieur’. Aan stylist Marianne Luning de uitdaging om er een ‘net wel interieur’ van te maken.

Hij houdt van strak, zij van prullaria

Meer Ibiza, meer kleur en meer gekke prints en dessins is de wens van Lisette. Maar niet te gek, want Joop houdt niet van veranderingen. Wel van bruin, basic en functioneel. Samen delen ze de woonwens om meer sfeer in huis te halen én om de indeling van het huis beter te kunnen benutten. O, en we pakken nog een ruimte aan. Welke dat is en of het Marianne lukt om Joop wel blij te maken met deze verandering, zie je zondag 16 september om 19.30 uur op SBS6.

Psst…

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie, foto’s en een 360° tour voor je klaarzetten? Je vindt deze lijst na de aflevering op deze pagina. Waar je nu ook nog de make-overs van de vorige seizoenen kunt bekijken.

Fotografie Barabara Kieboom

nog meer: Weer verliefd op je huis