Deze wasmanden zijn handig én stijlvol

beeld vtwonen Beeld Beeld: vtwonen september 2015 | fotografie Louis Lemaire/InsideHomePage.com | styling en ontwerp Marieke de Geus
Beeld Beeld: vtwonen september 2015 | fotografie Louis Lemaire/InsideHomePage.com | styling en ontwerp Marieke de Geus

Een wasmand is onmisbaar in huis. Het liefst heb je meerdere exemplaren om het wasgoed meteen op kleur te kunnen sorteren. Natuurlijk wil het oog ook wat, zeker als de wasmand in het zicht staat. Daarom hebben we een aantal handige wasmanden uitgezocht die ook nog eens stijlvol zijn.

Lees verder onder de advertentie

Handige wasmanden

In een druk huishouden mogen handige wasmanden niet ontbreken. Het heen en weer slepen van wasgoed moet je jezelf nou eenmaal zo makkelijk mogelijk maken, zeker als de wasmachine meerdere keren per week of zelfs per dag draait. Dan wil je wasmanden die je fijn kunt vastpakken, overal kunt neerzetten en makkelijk heen en weer kunt slepen.

LEES OOK
In 5 stappen naar een clean washok

Stijlvolle wasmanden

Een wasmand die in het zicht staat, mag best stijlvol zijn. Anders kan het een doorn in het oog zijn en de sfeer in een ruimte verpesten. Waszakken met leuke designs of een mooie mand met deksel kunnen een goede optie zijn. Sommige wasmanden zijn zelfs zo mooi, dat je ze ook gewoon ter decoratie kunt gebruiken of plaids en kussens er in kunt opbergen.

LEES OOK
De wasmachine schoonmaken is makkelijker dan je denkt

Lees verder onder de advertentie

Ruime wasboxen

Wasboxen zijn ideaal als je veel was te verwerken hebt in een week, of als je veel verschillende soorten wasgoed hebt. In zo’n handige wasbox past namelijk veel meer dan in de meeste wasmanden. Je hebt wasboxen in makkelijke vormen, zodat ze makkelijk naast of zelfs op elkaar te plaatsen zijn. Ook praktisch als je de luxe hebt van een wasruimte in huis. Een clean design met een stijlvolle look.

Wasmanden shoppen…

Bron: Beeld: vtwonen september 2015 | fotografie Louis Lemaire/InsideHomePage.com | styling en ontwerp Marieke de Geus

Lees verder onder de advertentie