WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

10x de mooiste binnentegels van de vtwonen collectie

De vtwonen collectie heeft binnentegels voor iedere trend: van glossy subway tile tot gigantische betontegel. De tegels zijn geschikt voor iedere kamer in huis, zelfs voor in de badkamer. Deze tien binnentegels van de vtwonen collectie tillen jouw ruimte naar een hoger niveau.

[navigatie snelmenu]

Op deze pagina:

Vind een verkoopadres in de buurt

Bekijk hier het complete overzicht binnentegels van de vtwonen collectie. Wil je de tegels in het echt zien en meer informatie krijgen? Ga dan naar een officiële dealer. Vind hier een verkoopadres bij jou in de buurt.

Marrakesh collectie

vtwonen collectie binnentegels
vtwonen collectie binnentegels

Marrakesh Seagreen
Marrakesh Army Green

Tover je badkamer om tot Marokkaans badhuis met deze glanzende tegels van de Marrakesh collectie. De rechthoekige tegel kan zowel horizontaal als verticaal gezet worden. Met een verticaal patroon verhoog je de muur, met een horizontaal patroon verleng je de muur. Meer weten over de verschillende effecten van legpatronen bij tegels? Dat lees je hier.

Deze Marrakesh tegels zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Vanwege de glossy afwerking zijn de makkelijk schoon te maken en kras- en slijtvast. Tip: maak een lambrisering door de onderste helft van de muur met een donkere kleur te betegelen en de bovenkant met een lichte tegel.

Loft collectie

vtwonen collectie binnentegels
Loft Black

Loft Black

De Loft collectie heeft een grote variatie in formaten, kleuren en structuur en dus voor ieder wat wils.  Deze wand- en vloertegels zijn overal in huis toepasbaar.  Dus ook in de badkamer, de keuken en hal. Let op: vloertegels kunnen eventueel ook aan de muur bevestigd worden met extra sterke lijm, maar wandtegels zijn niet geschikt om op de vloer te leggen. 

Mold collectie

vtwonen collectie binnentegels

Mold XL Basalt

De serie Mold is een robuuste betonserie met een karaktervolle look. Deze tegel is ook verkrijgbaar in de kleur Timber; een betontegel met een subtiele houtprint voor een stijlvolle twist. Mold is een ideale tegel voor in de badkamer. In deze collectie zit ook een bijpassende douchetegel van groot formaat met een compleet drainsysteem ineen. Handig voor bij een inloopdouche. Mold geeft je badkamer een strakke uitstraling waar je écht tot rust kunt komen. 

Raw collectie

Raw Verdigris Mat

De serie Raw is een basic serie met een stoere en stijlvolle twist. De natuurlijke kleuren zorgen tegels voor een zacht en strak eindresultaat. De tegels zijn beschikbaar in 44 variaties in kleuren en formaten en zijn geschikt voor wand én vloer.

Mediterranea collectie

Mediterranea in kleur mat Camouflage,

De serie Mediterranea wandtegels is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Het zijn glanzende, handgevormde tegels die je ruimte een bijzonder accent geven. Betegel het toilet van vloer tot plafond of gebruik de tegels als achterwand in de keuken. De tegels van de Mediterranea collectie zijn goed met elkaar te combineren in alle formaten en zélfs kleuren. Mix & match erop los!

Classic collectie

De Classic collectie past perfect bij de klassieke woonstijl. Bij deze stijl draait het om rijke materialen en daar sluiten deze binnentegels met marmerdessin goed op aan. Deze tegels zijn zowel als vloer- en wandtegel op verschillende plekken in huis geschikt. Je hebt bij deze lijn de keuze uit zowel basic matte tinten als een glanzende variant. Op een speelse wijze én een tikkie gedurfd geven ze je interieur een moderne knipoog naar het verleden. De tegel is verkrijgbaar in verschillende maten.

Craft collectie

De serie Craft is geïnspireerd op de traditionele, ambachtelijk handgemaakte wandtegels. Maar met een kleurenpalet helemaal van nu! Door de ‘schuin afgekapte’ randen kunnen de tegels met minimale voeg worden verwerkt voor een fantastisch effect. De rijke en bijzondere kleurschakering geven karakter aan ieder interieur.


Villa collectie

De serie Villa is mooi in zijn eenvoud en tegelijk spannend door de mix van glans & mat. Deze binnentegels uit de vtwonen collectie zijn grof gebakken. Villa is verkrijgbaar in platinum, goud, groen en roze. Van die laatste twee zijn er zowel glossy als matte varianten die je goed bij elkaar kan combineren voor een speels effect. De metallic tinten zijn een stralende blikvanger aan de wand. Hip, maar zeker ook tijdloos.


Blancs collectie

binnentegels vtwonen collectie

Wil je de duurzaamheid van tegels, maar de warmte van hout? Dan is de Blancs tegelcollectie iets voor jou. De serie bestaat uit vloer- en wandtegels in een bruine en lichtbruine houttint. De tegels zijn slijtvast en gaan járen mee. De natuurgetrouwe houtstructuren vormen een warm karakter voor je vloer of wand.

Composite collectie

binnentegels vtwonen collectie

De serie Composite is een klassieke tegelserie met een moderne twist. Een retro-uitstraling die zorgt voor een stoer en robuust gevoel in je huis. De tegels zijn ook verkrijgbaar in Mozaiek en Muretto, voor een fraaie eyecatcher op de wand.

Ontdek welke tegel past bij jouw stijl

Benieuwd welke tegels het beste passen bij jouw stijl? Doe de quiz.

nog meer: vtwonen tegels