WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Deze workshops zijn er te volgen op de vt wonen&design beurs

Van dinsdag 4 t/m zondag 9 oktober 2022 vindt de vt wonen&design beurs weer plaats. Dé plek waar jij alle informatie en inspiratie kunt vinden over het inrichten van je huis en tuin of om soepel een verbouwing te doorstaan. Ook kun je er meerdere creatieve workshops volgen. Welke dat zijn? Dat lees je hier.

vt wonen&design beurs

Het is alweer de 30e editie van de vt wonen&design beurs. Het grootste woonevenement van Nederland vindt plaats in de EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Wat er zoal te doen is? Je kunt er voornamelijk héél veel inspiratie opdoen, voor in huis en de tuin. Gefocust de laatste trend spotten of gewoon ronddwalen en je laten verrassen? Het kan er allemaal.

Workshops

Ook zijn er vijf inspirerende, creatieve workshops te volgen. Ze zijn stuk voor stuk met zorg samengesteld en worden gegeven door woonexperts, werknemers van vtwonen en vrienden van de beurs. Lijkt het je leuk om een workshop te volgen? Dan is het slim om nú al je plek te reserveren, zodat je gegarandeerd van een plek bent. Mocht er nog ruimte over zijn bij de workshops, dan is het mogelijk om op de dag zelf aan te sluiten bij een workshop naar keuze.

Op de vt wonen&design beurs kun je terecht voor alle informatie over het inrichten van je huis en tuin of om soepel een verbouwing te doorstaan.

BESTEL KAARTEN VOOR DE BEURS
Wil je naar de vt wonen&design beurs? Hier kun je je tickets bestellen

1. Workshop handletteren

vtwonen-vormgever Marleen Huurman maakt de mooiste tekeningen en handschriften. Wil je dit ook leren? Dan is de workshop handletteren echt iets voor jou. Ze leert je hoe je te werk moet gaan en maakt met de mooiste letters zelf een kaart die je direct op de beurs kunt versturen naar iemand die een glimlach verdient. Deelname aan deze workshop kost 7,50 euro per persoon. Ter plekke kan dit per pin worden afgerekend. Opgeven voor de workshop kan hier.

2. Workshop kies je favoriete vtwonen-verf

vtwonen verkoopt heel veel soorten verf, in alle kleuren van de regenboog. Ben je toe aan een nieuwe kleur op de muur, maar weet je nog niet welke tint het best past? Op de vt wonen&design beurs kun je tips en informatie inwinnen. Voor deze workshop hoef je geen plek te reserveren. Je kunt gewoon binnenlopen in de vtwonen city om zo tot de juiste keuze voor je interieurproject te komen.

3. Workshop maak je eigen designstempel

Op een uitnodiging, visitekaartje, t-shirt… Het is altijd leuk ergens je eigen stempel op te drukken. In deze workshop maak je je eigen miniatuur ‘lino’snede. Deze workshop wordt aangeboden door Special Arts. De stichting wil dat alle mensen met een handicap aan kunst kunnen doen en dat ze hun talenten daarvoor kunnen ontwikkelen. Meedoen? Hier kun je jouw spot voor deze workshop bemachtigen. Deelname aan deze workshop kost 7,50 euro per persoon. Dit kan ter plekke per pin worden afgerekend.

4. Workshop vouw je eigen vaas

Een vaas van steen? Dat hoeft niet, want je kunt er ook gewoon zelf een maken van papier. In deze workshop leer je de vouwtechnieken om van een boek een prachtige vaas te vouwen. Origineel, duurzaam en uniek. Geschikt voor allerlei soorten gedroogde bloemen, die je na de workshop bij Bloemenwolk kunt aanschaffen. Reserveer hier je spot voor deze workshop. Deelname aan deze workshop kost 7,50 euro per persoon. Dit kan ter plekke per pin worden afgerekend.

5. Sneak preview vtwonen college slim indelen

De nieuwe online vtwonen cursus ‘Slim Indelen’ is voor iedereen die van zijn huis een sfeervolle, slim ingedeelde en ingerichte plek wil maken. Hoe groot of klein de ruimte die je ter beschikking hebt ook is, met de tips en ideeën uit deze cursus gaat dat je zeker lukken. Ontdek tijdens deze sneak preview de eerste ins en outs om je ruimte optimaal in te delen. Deze workshop is bij het toegangsticket inbegrepen. Meedoen? Meld je dan hier alvast aan.

nog meer: vt wonen&design beurs