WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zo worden jouw verbouwplannen werkelijkheid in 2022

Nu we weer in lockdown zitten en het nieuwe jaar voor de deur staat, borrelen de plannen voor het huis misschien weer op. Heb je je zinnen gezet op een andere keuken of badkamer of komt de uitbouw er in 2022 nu toch echt van? Dan kun je de verbouwspecials van vtwonen goed gebruiken. Want hoe beter je bent voorbereid, des te minder stressvol de verbouwing uiteindelijk wordt.

badkamer met gietvloer
basic witte badkamer met houten badkamermeubel en planken

4x vtverbouwen

Het afgelopen jaar kwam vtverbouwen vier keer uit, elke keer met een ander thema: keuken, badkamer, verduurzamen en vloer & wand. Maar ook de vtverbouwen extra m2 aan je huis en future proof wonen uit 2020 zijn nog steeds actueel én te bestellen. Welke plannen er ook in het nieuwe jaar op stapel staan, deze dubbeldikke specials bomvol praktische informatie en inspirerende foto’s zorgen voor de beste voorbereiding.

vtverbouwen keuken 

De keuken is dé plek in huis waar we veel tijd doorbrengen. Daarom moet deze ruimte niet alleen heel praktisch, maar ook sfeervol zijn. Omdat trends en ontwikkelingen niet stilstaan en je ook gewoon wilt weten wat het allemaal kost, is het keukennummer van vtverbouwen onmisbaar bij een keukenverbouwing.

Bekijk alle nummers van vtverbouwen en bestel meteen

vtverbouwen vloer & wand

vtverbouwen vloer & wand staat barstensvol ideeën en tips van experts voor het kiezen van de mooiste kleuren en materialen voor de vloer en muren. Van hout tot beton ciré, van tegels tot behang en van tapijt tot natuursteen, voor elke stijl vind je informatie en inspiratie.

vtverbouwen badkamer 

Ben je niet meer happy met de huidige badkamer? Waag je aan een verbouwing. Met een vuistdik magazine (260 pagina’s!) vol inspiratie, informatie, trends en shoppings heb je aan vtverbouwen badkamer de juiste verbouwpartner.

vtverbouwen duurzaam

Wanneer je je huidige huis graag wilt verduurzamen, dan komen er nogal wat dingen op je af. Voor als je door de bomen het bos niet meer ziet, is deze duurzame vtverbouwen special een bron van informatie. Je bestelt ‘m nu online.

Bestel nu vtverbouwen en betaal geen verzendkosten

nog meer: vtwonen magazine