WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Welkom bij vtwonen

Welkom bij vtwonen! Wat leuk dat je voor ons gekozen hebt. Wij zijn dolblij met al onze abonnees en hopen dat we je keer op keer kunnen inspireren met de mooiste en meest verrassende ideeën voor binnen én buiten. En dat niet alleen, we houden je graag op de hoogte van trends en de leukste lifestyle adressen. Kortom: vervelen zul je je niet!  

Magazine

Maandelijks ontvang je van ons een spiksplinternieuw nummer dat met liefde is gemaakt door onze redactie. Altijd met het oog op een scherpe selectie van de nieuwste items die je maar wat graag in huis wilt halen. Ook de favorieten van de redactie vind je terug, net als inspirerende binnenkijkers uit Nederland en over de grens, makkelijke zelfmaakideeën en fijne stylingideeën van onze stylisten. En dat is natuurlijk niet alles, maar we adviseren je: ga lekker zitten, pak een kopje koffie en bladeren maar!

TV

Woongeluk is wat ons betreft het belangrijkste wat er is! Helaas is dat woongeluk niet voor iedereen vanzelfsprekend. En dat is waarom onze vtwonen stylisten in actie komen. vtwonen heeft (maar liefst!) drie programma’s op tv: ‘Weer verliefd op je huis’, ‘Zelf aan de slag’ en ‘Verbouwen of Verhuizen’. Samen met Viktor Brand zorgt het vtwonen team voor verrassende make-overs en blije bewoners.

Shop

Bij vtwonen houden we van mooie spullen! Jij ook? Dan kun je je hart ophalen in onze shop. Met meer dan 30.000 woonitems maak je van jouw huis een thuis. En heb je iets moois gespot in het blad of op tv? De vindt deze producten (bijna allemaal) terug in de shop. Net als onze eigen vtwonen collectie. Moeilijk hè, kiezen!

Online inspiratie

Wil jij wekelijks op de hoogte blijven van alles wat er bij vtwonen gebeurd? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Daar verzamelen we alles wat je niet mag missen! Op vtwonen.nl vind je praktische informatie over verbouwen, inspireren onze bloggers je met hun interieurtips en ideeën en kom je als groenliefhebber alles te weten over tuinieren. En dat is niet alles. Ben jij nieuwsgierig welk woontype jij bent? Of welk kleurtype? Met onze woontestjes kom je daarachter!

Video

Op ons YouTube-kanaal vind je alles, maar echt alles. Van DIY- en tip video’s tot binnenkijkers en de make-over uitleg van onze stylisten. Dat wil je niet missen! En het fijne is, je kijkt de video’s zo vaak als je zelf wilt. Wij vertellen niks door!

Woonbeurs

Op de vt wonen&design beurs stap je letterlijk in de wereld van vtwonen en komt het magazine tot leven. Wandel in het vtwonen huis door de verschillende woonruimtes, laat je in de andere hallen inspireren door alle mooie merken die je tegenkomt en win interieuradvies in op het adviesplein. Zien we je in oktober weer?

vtwonen stylisten

Ken jij onze stylisten al? Ze geven je advies op het gebied van indeel-, kleur-, of stylingideeën en laten je zien hoe jij de nieuwste trend en DIY’s zelf kunt toepassen. Maak kennis met Frans Marianne en Fietje. De stijl van Fietje is stoer stevig en functioneel en misschien zelfs een tikkeltje mannelijk. Een interieur moet natuurlijk niet alleen mooi zijn, maar het moet ook werken en passen. Frans houdt van nonchalant met een vleugje humor. Voor hem is het belangrijk dat er in een styling een boodschap zit, bijvoorbeeld een opbergtip of hoe je handig kunt indelen. En Marianne gaat voor basic met een randje raffinement, vriendelijk en simpel met een knipoog. Deze creatieve geesten maken van ieder interieur iets bijzonders.

nog meer: vtwonen magazine