NIEUW: special vtwonen TUIN

Ga de tuin in met vtwonen TUIN: een blad boordevol tuininspiratie en praktische informatie. Ontdek tuiniertips, plantenfeiten, buiten-DIYs en terrastrends, allemaal in de welbekende vtwonen stijl. Bestel de eerste vtwonen TUIN van dit jaar gemakkelijk en zonder verzendkosten online.

Geen verzendkosten

We weten dat het nu niet voor iedereen mogelijk is om naar de winkel te gaan om een tijdschrift op te halen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk voor vtwonen fans om toch aan hun dagelijkse portie interieur- en tuininspiratie te komen door tijdelijk geen verzendkosten te verrekenen wanneer je online een tijdschrift bestelt.

Win!

Extra leuk: in elk exemplaar van deze vtwonen TUIN staat een unieke code waarmee je kans maakt op een speciaal voor vtwonen gemaakt DIY tuinmeubel. Kans maken is makkelijk: je hoeft alleen maar de vtwonen TUIN te bestellen en jouw unieke code hier in te vullen.

TUIN 01: buiten wonen

  • Terrastrends: van zwart hout tot verleidelijke buitentegels
  • Tuinieren: magische magnolia’s
  • Slimste, mooiste en groenste trends
  • Win of maak een trendy DIY tuinmeubel
  • Buitenkijken: tropische sferen en knappe kassen
  • 4x tuinontwerp: de beste ideeën voor een kleine tuin

Abonnement op vtwonen TUIN

vtwonen TUIN is een geheel nieuw blad dat twee keer per jaar zal verschijnen. Met een abonnement op de vtwonen specials selectie krijg je vier nummers per jaar: twee keer TUIN en twee keer de DIY special. Zitten jouw groene vingers vast aan twee linkerhanden? Bestel het nieuwe nummer dan gemakkelijk en zonder verzendkosten online!

Krijg je geen genoeg van tuinverhalen? Lees meer artikelen via vtwonen.nl/tuin.

nog meer: vtwonen magazine