WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Nu te bestellen: vtwonen DIY 02

Een nieuwe tafel kopen is leuk, daar zijn we het allemaal over eens. Nog leuker? Een nieuwe tafel maken! Een uitgebreide werkbeschrijving voor een ronde tafel én voor 41 andere projecten vind je in vtwonen DIY 02. Voor elk tijdsbestek en iedereens klusexpertise is er een zelfmaker te vinden. Koop het nummer nu in de winkel of shop ‘m online en betaal geen verzendkosten. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje:

Dit vind je in vtwonen DIY 02:

  • 42 prachtige DIY-ideeën die van iedereen een kluskampioen maken.
  • Van bedstee voor de kids tot feestelijk servies: er is een project voor elke ruimte in huis.
  • Papier hier: ga aan de slag met dit verrassend veelzijdige materiaal.
  • Binnenkijken bij meesters van het maatwerk.
  • Leerzaam en creatief dossier stempelen.
  • Tonnetje rond: 9 curvy houten zelfmakers.

Abonnement op vtwonen DIY

vtwonen DIY is onderdeel van de nieuwe specials serie van vtwonen. Met een abonnement op de vtwonen specials selectie krijg je vier nummers per jaar: twee keer de TUIN en twee keer de DIY special. Wil je liever wél de DIY nummers en niet de TUIN nummers of vice versa? Bestel ze dan gemakkelijk en zonder verzendkosten online! Houd onze website, nieuwsbrief en social media-kanalen in de gaten voor de laatste updates.

Meer leesplezier met de vtwonen specials

Wie de eerste DIY-special heeft gemist maar wel flink geïnspireerd is geraakt van dit nummer kan vtwonen DIY 01 online bestellen. Alvast tuinplannen maken voor komende lente? Laat je inspireren door de TUIN specials. Zowel TUIN 01 als TUIN 02 zijn online te bestellen en worden zonder verzendkosten bezorgd.

nog meer: vtwonen magazine