WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

vtwonen is vernieuwd!

Hoera, vtwonen heeft een nieuwe look & feel! Van de cover tot de laatste pagina, alles is in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe look valt het meest op, maar met een paar nieuwe rubrieken is er ook inhoudelijk een hoop nieuws te ontdekken.

Nieuwe lente, nieuwe look

De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling van het tijdschrift. Artdirector Marlon Zwier sloot zich zes weken op in een kamertje en ging aan de slag met nieuwe lettertypes en een andere opmaak van de pagina’s. Het resultaat? Meer & mooier! Of zoals hoofdredacteur Nicolette Fox het verwoordt: ‘Alles ziet er rustiger uit, het voelt luxe.’

Nieuwe rubrieken en een thema

Inhoudelijk kreeg het tijdschrift ook een injectie. De binnenkijkers zijn – natuurlijk! – gebleven, waarbij je nu nog meer praktische informatie vindt om zelf mee aan de slag te gaan. Ook is er in deze tijd van robotisering en automatisering juist aandacht voor alle mooie dingen die met mensenhanden zijn gemaakt. Daarom bezoeken we vanaf nu elk nummer het atelier van een creatief en laten we mooi werk van een (beginnend) kunstenaar zien. Dit nummer gingen we langs bij Martijn Smulders van Stigerwoods en bij NA Design die prachtige posters maaktt van… olifantenpoep!

Zelf klussen & stylen

Met drie DIY-ideeën, van appeltje-eitje tot een grote klus, dagen we jou uit om zelf ook de handen uit de mouwen te steken. Een andere belangrijke verandering is dat elk nummer een thema krijgt. Voor een frisse start met deze eerste, vernieuwde vtwonen is dat zwart-wit geworden, een woontrend waaraan we een eigen draai geven met eigenzinnige, haalbare stylingideeën. Wat vind jij het mooist? Alles fris en warm wit of toch liever spannend en eigenzinnig zwart?

Maak & deel je persoonlijke cover en win!

Vanaf vrijdag 5 t/m zondag 14 april geven we elke dag te gekke prijzen weg. Je maakt kans op deze mooie prijzen door een persoonlijke cover te maken en deze te delen met de hashtag #vtwonennieuwelook. Nieuwsgierig naar meer? De vernieuwde vtwonen ligt vanaf dinsdag 9 april in de winkels, abonnees hebben het nummer aanstaande zaterdag (6 april) al in huis. Alles over de nieuwe look en de win-acties vind je hier!

 

nog meer: vtwonen magazine