WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dag 1: Win vtwonen happy servies

Nieuwe lente, nieuwe look! vtwonen is vernieuwd en dit vieren we. Vanaf 5 t/m 14 april is er tien dagen lang elke dag een mooie prijs te winnen. Deel jouw persoonlijke cover op social media met de hashtag #vtwonennieuwelook en maak vandaag kans op een 16-delig happy servies t.w.v. € 99,-.

Vrolijk servies

Vandaag maak je kans op een 16-delig happy servies. Met dit happy servies van vtwonen haal je gegarandeerd een servies in huis waar je vrolijk van wordt! Het servies is van porselein en is bedrukt met leuke quotes en prints. Ontbijt je van een happy ontbijtbord? Dan begin je je dag al meteen goed! Verder is het servies geschikt voor de vaatwasser, wel zo makkelijk!

Servies voor 4 personen

De set is 16-delig, waardoor hij geschikt is voor 4 personen. De set met vrolijke opdruk bestaat uit 4 ontbijtborden, 4 dinerborden, 4 schaaltjes en 4 kopjes met oor.

Win!

Wil jij dit happy servies winnen? Ga naar www.vtwonencover.nl, upload je eigen foto en pas de teksten naar wens aan. Deel deze gepersonaliseerde cover op social media mét de hashtag #vtwonennieuwelook. Let op: om kans te maken moet je social media profiel openbaar zijn, meedoen kan alléén op 5 april.

Als je meedoet, ga je akkoord met de spelvoorwaarden.

nog meer: vtwonen magazine