WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Exclusief voor abonnees

Wat leuk dat je geabonneerd bent op vtwonen. Welkom! Abonnee zijn van vtwonen heeft veel voordelen. Een bedankje van ons, om te zeggen hoe blij we zijn met al onze fans.

Voordelen als je abonnee bent:

We hopen je elke maand te inspireren met het laatste nieuws op trend- en lifestylegebied, handige tips & tricks en haalbare zelfmaakideeën van de vtwonen stylisten. Als abonnee:

  • ontvang je vtwonen voordat ‘ie in de winkel ligt! Op zaterdagochtend, zo kun je het hele weekend heerlijk op de bank ploffen met het nieuwste nummer.
  • ben je gemiddeld 10% goedkoper uit dan in de winkel
  • lees je vtwonen gratis digitaal

Of dat alles is? Nee, natuurlijk niet. Elke maand maken we willekeurige abonnees blij met een cadeau uit de rubriek ‘vtwonen loves…’ Of je gewonnen hebt, vind je elke maand hier terug.

Abonneecadeau

Wij zijn blij met jou! Daarom trakteren we je graag op leuke extra’s. Deze keer geven we 4 trouwe abonnees het boek ‘Kitchen’ van Banana Yoshimoto via uitgeverij Das Mag cadeau. Veel plezier ermee!

De winnende abonnees van deze editie komen uit:

  • Amsterdam
  • Beek en Donk
  • Kampen
  • Maarssen

Het cadeau ontvangen jullie thuis. Niet gewonnen? Elke 4 weken maak je opnieuw kans op de leukste cadeaus voor trouwe abonnees. Denk aan: interieurboeken, posters, plaids, tassen, kussens en meer wooncadeaus! De winnaars worden bekend gemaakt in vtwonen’s abonneepagina en op de abonneevoordelenpagina en krijgen schriftelijk bericht.

Nog geen abonnee?

Bekijk hier of er een leuke aanbieding voor jou bij zit en wellicht valt binnenkort jouw eerste abonnee-nummer op de deurmat! Wij waarderen onze abonnees en daarom maak je niet alleen elke 4 weken kans op een fijn wooncadeau, je geniet als abonnee ook van extra korting op andere abonnementen van DPG Media en van korting op de vtwonen bookazines, zoals de vtwonen styling guide en het vtwonen posterboek.

*Een aantal abonneevoordelen geldt alleen voor abonnees met een doorlopend abonnement. Deze abonneevoordelen zijn alleen geldig voor abonnees in Nederland.

nog meer: vtwonen magazine