Exclusief voor abonnees

Wat leuk dat je geabonneerd bent op vtwonen. Welkom! Abonnee zijn van vtwonen heeft heel veel voordelen. Een bedankje van ons, om te zeggen hoe blij we zijn met al onze fans.

Voordelen

We hopen je elke maand te inspireren met het laatste nieuws op trend- en lifestylegebied, handig tips & tricks en haalbare zelfmaakideeën van de vtwonen stylisten. Ook ontvang je de vtwonen voordat ‘ie in de winkel ligt! Op zaterdagochtend, zo kun je het hele weekend heerlijk op de bank ploffen met het nieuwste nummer. Gemiddeld ben je als abonnee ook 10% goedkoper uit dan in de winkel en ontvang je flinke korting op onze specials. Fijn toch? Lees je de vtwonen liever digitaal? Dat kan ook. Gratis zelfs! En raak je niet uitgelezen? Jij als vtwonen abonnee leest voor slechts € 7,50 per maand (i.p.v. € 9,99) meer dan 75 populaire Nederlandse tijdschriften via Tijdschrift.nl. Ga naar www.tijdschrift.nl/abonnee als je wilt profiteren van deze korting. Of dat alles is? Nee, natuurlijk niet. Elke maand maken we willekeurige abonnees blij met een cadeau uit de rubriek ‘vtwonen loves…’ Of je gewonnen hebt vind je elke maand hier terug. En kom je ons bezoeken op de vt wonen&design beurs dan hebben we exclusief voor abonnees een leuk cadeautje voor je klaarliggen. Veel leesplezier!

Abonneecadeau

Wij zijn blij met jou! Daarom trakteren we je graag op leuke extra’s. Deze keer geven we 4 trouwe abonnees twee theedoeken van Jurianne Matter. Veel plezier ermee!

De winnende abonnees van deze editie komen uit:

  • Amstelhoek
  • Wolvega
  • Wijhe
  • Zuidhorn

Het cadeau ontvangen jullie thuis. Niet gewonnen? Elke 4 weken maak je opnieuw kans op de leukste cadeaus voor trouwe abonnees. Denk aan: interieurboeken, posters, plaids, tassen, kussens en meer wooncadeaus! De winnaars worden bekend gemaakt in vtwonen’s abonneepagina en op de abonneevoordelenpagina.

vtwonen | Abonneecadeau cadeau theedoek

Nog geen abonnee?

Bekijk hier of er een leuke aanbieding voor jou bij zit en wellicht valt binnenkort jouw eerste abonnee-nummer op de deurmat! Wij waarderen onze abonnees en daarom maak je elke 4 weken niet alleen kans op een fijn wooncadeau. Je geniet als abonnee ook van extra korting op andere abonnementen van Sanoma en van korting op de vtwonen bookazines, zoals de vtwonen styling guide en het vtwonen posterboek.

nog meer: vtwonen magazine