vtwonen collectie

Ook jouw huis is om te vtwonen. In de vtwonen collectie vind je alles om je huis nóg mooier te maken. Basisstukken en mooimakers voor binnen en buiten in de typische vtwonen stijl: basic met een twist. Dé klassieker uit de vtwonen collectie, het witte vtwonen servies. Al jaren in de collectie en de perfecte basis voor die echte vtwonen sfeer. De witte basic items combineren prachtig met ieder andere stijl. Van naturel en hout tot grafisch en industrieel.

vtwonen tegels

Een nieuwe klassieker is de vtwonen tegelcollectie. De vtwonen tegels zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Mat, glanzend, met dessin, houtprint of een kleine afdruk van een huisje, hart of cirkel. De tegels zijn geschikt voor alle ruimtes in huis, dus óók voor de badkamer. Via de winkelzoeker vind je de verkoopadressen waar je de vtwonen tegelcollectie kunt bekijken.

vtwonen collectie op de muren

Een echte eye-catcher, dat is het vtwonen behang. Er zijn diverse fotoprints, van bakstenen muur tot sloophout behang. Met zo’n vtwonen behang krijgt je huis een hele nieuwe uitstraling. Wist je dat we ook vtwonen deurstickers en muurstickers verkopen? Zo wordt een mini-makeover wel heel gemakkelijk.

vtwonen in de slaapkamer en kinderkamer

Ook de rest van je huis kun je inrichten met vtwonen meubels. Banken, bedden, kasten, stoelen, krukjes en een junior collectie. Stoere meubels voor overal in huis. Altijd eigentijds, functioneel én betaalbaar. Benieuwd hoe al dat moois er in het echt uit ziet? Kom dan eens kijken in de vtwonen conceptshops!