WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Stylingtips van Marianne: groene orangerie in huis

Groen, groener, groenst. Wat ons betreft kunnen er niet genoeg planten in huis staan. Maar hoe je ervoor zorgt dat het geen overwoekerde jungle wordt is zo makkelijk nog niet. Stylist Marianne geeft in deze video stylingtips waardoor jij door de bladeren de planten weer ziet. Kijk mee hoe ze een orangerie in huis creëert.

Orangerie in huis

‘Je wist het vast al: planten zijn goed voor ons. Ze prikkelen de creativiteit en zijn goed voor de zuurstof in huis’, zegt vtwonen stylist Marianne Luning. ‘Denk aan grote planten, maar ook aan hele kleintjes. Dit geeft een speels effect en de combinatie van alle tinten groen werkt goed.’ Door de kleur ook terug te laten komen op de muur en potten versterk je het effect van alle verschillende soorten bladgroen.

Snelle stylingtip

Frame it! Mariannes tip: gebruik een fotolijst als frame. Verwijder het glas en plak een ansichtkaart, of ander item, in het frame. Het doel van de lijst is het uitlichten en omkaderen van een kunstwerk of persoonlijk item. Het moet zijn inhoud complementeren.

Meer stylingtips voor het stylen met kamerplanten vind je hier.

vt tv | stylingtips van marianne groen in huis kamerplanten op de tafel met een groene fluwelen stoel

Dit heeft Marianne gebruikt

Close-up

Eindresultaat

  • Kleding Marianne van Humanoid.

Meer stylingtips

Met deze vt tv serie: stylingtips van Marianne deelt Marianne elke week praktische stylingtips. Vorige week hulde ze een grijze bank in kleur en volgende week zie je hoe ze de vensterbank laat schitteren met glas. Elke zondagavond 19:00 uur plaatsen we een nieuwe video. Houd onze website, nieuwsbrief en social media-kanalen in de gaten om niets te missen. Nu al aan de slag met meer leuke stylingtips? Bekijk hier alle vt tv video’s.

Shop de stijl…

nog meer: vttv