WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De winnaar van de voorjaarshuis-actie 2019 is…

Wat was het een feest om jullie voorjaarshuizen te mogen ontvangen én te bekijken. Ook op de redactie hebben we aan de hand van al jullie voorjaarshuis-borden ons eigen verlanglijstje weer bijgeschaafd. En daar willen we jullie enorm voor bedanken! Maar zoals altijd kan er maar één de grote winnaar zijn. En dat is…. tromgeroffel: Zizi uit Tilburg!

Dit vond de jury

Stylist Liza Wassenaar: ‘Wat een stijlvol en kleurrijk moodboard voor dit voorjaarshuis! Zizi houdt duidelijk van roze, geel, blauw en een toefje groen en dat vinden wij net zo mooi. Des te leuker dat ze voor de kinderkamer alles zwart-wit houdt, lekker eigenzinnig. De moodboards voor de verschillende ruimtes in huis sluiten perfect op elkaar aan, net als de producten die veelal stoer, zonder poespas en eenvoudig van vorm zijn. Ze kiest voor een mix van design, wat grafische prints én een enkel stuk met humor, zoals de olifantenlamp. We gaan er samen met Zizi een bijzonder voorjaarshuis van maken!’

Jullie voorjaarshuis-favorieten

Honderdduizenden producten hebben jullie gepind op alle voorjaarshuis-borden op Pinterest. Van beddengoed tot spiegels, banken en wandlampen; we hebben zoveel mooie producten voorbij zien komen. Nieuwsgierig naar jullie favorieten? Shop ze hier! Dit zijn enkele favorieten van Zizi:

Bekijk hier het hele voorjaarshuis-bord van Zizi!

Niet gewonnen?

Niet gewonnen, maar wel meegedaan met de vtwonen voorjaarshuis-actie 2019? In je mailbox vind je nog een klein cadeautje. We hopen dat je veel inspiratie hebt opgedaan! Shop hier alle voorjaarshuis favorieten.

nog meer: voorjaarshuis