WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

En de winnaar van de voorjaarshuisactie 2022 is…

De voorjaarshuisactie zit er weer op. Bedankt voor al jullie enthousiaste deelnames! Na een uitgebreide selectie-sessie hebben we een winnaar gevonden. De gelukkige winnaar van de voorjaarshuisactie 2022 is… Jenina uit Boskoop! 

terras gekleurd zonnescherm

Juryleden onder de indruk

Er hebben weer ontzettend veel mensen meegedaan aan de voorjaarshuisactie. Naast de voorjaarshuisquiz konden jullie ook deelnemen aan dagvragen om de winkans te vergroten. Dat maakte de selectie van een winnaar niet bepaald makkelijk, maar het was leuk om alle inzendingen voorbij te zien komen. Na een intensieve selectie hebben we een winnaar gevonden. De winnaar van een gloednieuw interieur t.w.v. € 10.000,- is Jenina uit Boskoop. Gefeliciteerd!

Ideaal voorjaarshuis

Naast het invullen van de vragen, werd jullie gevraagd om producten uit de shop te kiezen die samen de basis van je ideale voorjaarshuis zouden zijn. Jenina viel opnieuw direct op door haar lijs vol zomerse en vrolijke woonaccessoires. Door haar keuze voor onder andere sfeervolle tuinversiering kregen wij spontaan zin om in de achtertuin te gaan zitten. 

Perfecte Timing 

Jenina kon haar geluk niet op toen ze te horen kreeg dat zij de winnaar was. ‘We zijn al een jaar ons huis aan het verbouwen en zijn nu aan het afronden. Momenteel zijn we bezig met de inrichting, dus dit is een hele leuke verrassing!’

Samen shoppen

Binnenkort gaat Nicolette gezellig langs bij de winnares. Samen zullen zij op basis van de door Jenina gekozen producten een interieur samenstellen dat perfect bij Jenina past. Houd onze social media-kanalen in de gaten om mee te genieten van dit proces!

Troostprijs 

Heb je wel deelgenomen aan de voorjaarshuisquiz maar helaas niet gewonnen? Om jullie te bedanken voor het deelnemen aan de voorjaarshuisactie krijgen alle deelnemers 10% korting in onze shop. De unieke kortingscode vind je 1 april (geen grap), in je inbox.

nog meer: voorjaarshuis