WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Doe mee met de voorjaarshuisquiz 2021!

Wanneer de krokussen uit de grond schieten weten onze fans: er valt weer een vtwonen voorjaarshuis ter waarde van € 10.000,- te winnen! Omdat iedereen na dit vreemde jaar wel een beetje zonnigheid kan gebruiken, hebben we de actie dit keer in een leuke quiz gegoten. Doe mee en win! Je leest alle informatie hieronder.

[winactie gesloten] We hebben een winnaar! Bekijk hier wie.

Win een vtwonen voorjaarshuis t.w.v. € 10.000,-

Van vrijdag 19 maart tot en met zondag 21 maart, tegelijk met de officiële start van de lente, kun je onze voorjaarshuisquiz maken. Degene die de meeste vragen goed heeft en de meest unieke producten voor z’n eigen voorjaarshuis bij elkaar heeft gekozen, wint een gloednieuw interieur t.w.v. € 10.000,- dat onze stylist Liza Wassenaar met jou samenstelt. Lees hieronder de spelregels en meest gestelde vragen:

Zo werkt het

  1. De quiz werkt het beste als je hem op een computer of laptop (dus niet een mobiele telefoon) maakt. Dus schenk een kop thee voor jezelf in en ga er goed voor zitten. Meedoen kan tot en met zondagavond 21 maart 2021 23:59 uur.
  2. Open de quiz hier en open een tweede venster of tabblad in je browser om op speurtocht te gaan. We raden dit aan, omdat je de quiz tussendoor niet kunt opslaan. Door met meerdere tabbladen of vensters te werken raak je je ingevulde antwoorden niet kwijt.
  3. Speel de quiz! Om sommige vragen te kunnen beantwoorden zul je vtwonen.nl moeten doorspitten op zoek naar namen van stylisten, quotes uit video’s of producties bij foto’s – zie het als een zoektocht naar paaseieren.
  4. Ben je helemaal klaar? Fantastisch! Upload een foto van je woonkamer. Mocht je onze winnaar zijn, dan kan stylist Liza meteen beginnen met haar plannen voor de inrichting.

Start hier de vtwonen voorjaarshuisquiz!

FAQ | veelgestelde vragen:

Lees voor je begint alvast FAQ hieronder, dan weet je precies wat je van de actie kunt verwachten.

Wanneer is de quiz precies beschikbaar?

Vanaf vrijdag 19 maart 08:00 uur tot en met zondag 21 maart 23:59 uur kun je de voorjaarshuisquiz maken.

Hoe kan ik de quiz het beste maken?

We raden aan dat je de quiz op een computer of laptop maakt, het liefst in Chrome. Je moet veel heen en weer bewegen tussen browserpagina’s, en dat gaat makkelijker op een groot scherm dan op een mobiele telefoon. Daarnaast moet je de quiz in een apart venster of tabblad openen, zodat je verzamelde antwoorden niet verloren gaan. De quiz kun je namelijk niet tussendoor opslaan.

Moet ik foto’s van mijn huis uploaden?

Nee, dat hoeft niet. Heb je onze FAQ eerder bekeken, dan heb je wellicht gezien dat we wél om foto’s vroegen. Dat klopt. Door een technische fout in het quiz-systeem konden meerdere deelnemers hun resultaten niet opsturen, dus hebben we de vraag eruit gehaald. We willen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen kans kunnen maken op deze fantastische prijs. Of Liza dan wel weet hoe ze voor jouw huis moet shoppen, mocht je winnen? Tuurlijk. Liza komt langs om samen met jou een voorjaarsinterieur te shoppen. Ze kan ter plekke bepalen wat de ruimte nodig heeft.

Hoe beantwoord ik de vragen?

Op de meeste vragen kun je het antwoord ergens op onze website vinden. In de vraag wordt aangegeven op welke pagina je moet zoeken, zodat je alvast in de juiste richting kijkt. Hierbij zijn twee soorten vragen te vinden:

  • Multiple choice in de vorm van klikbare foto’s of vinkjes. Hierbij is één antwoord juist.
  • Invulvragen waarbij we op zoek zijn naar de titel (dus niet de URL) van artikelen. Zorg hierbij dat je het desbetreffende artikel geopend hebt. Selecteer de titel van het artikel, kopieer het en plak het in het invulveld.

Andere vragen zijn naar eigen smaak in te vullen. Met deze quiz leer jij vtwonen beter kennen én leren wij jouw woonsmaak beter kennen!

Hoe kan ik productnummers vinden?

Richting het einde van de quiz vragen we je 5 producten uit onze shop te kiezen die samen de basis van jouw ideale voorjaarshuis vormen. Dit doe je door productnummers van items toe te voegen. Deze vind je zo:

  1. Klik op een item zodat je op de bijbehorende pagina komt.
  2. Scroll een stuk naar beneden en klik op het gele blokje ‘toon meer’.
  3. Selecteer het nummer dat achter ‘productnummer’ staat, kopieer het en plak het in een van de vijf vlakken in de quiz.
  4. Een product gevonden met een underscore, zoals 2_287601? Vul dan het productnummer in ná de underscore. Dus bijvoorbeeld: 287601.
Klik ‘toon meer’
Selecteer het productnummer

Ter inspiratie, al onze favorieten dit voorjaar vind je hier.

Kunnen Belgische fans ook meedoen?

Jazeker, dat kan via de Nederlandse site: vtwonen.nl/voorjaarshuis. Veel plezier met het maken van de quiz! 

Kan ik de quiz ook tussentijds opslaan en later doorgaan?

Het is helaas niet mogelijk om de quiz tussentijds op te slaan. We raden je aan om de quiz te starten op een moment dat je er goed voor kunt zitten. Neem er de tijd voor en laat je inspireren door alle voorjaarsinspiratie. 

Een link in de quiz doet het niet, wat kan ik het beste doen?

Klik met je rechter muisknop op de link en klik op ‘link openen in een nieuw tabblad’. Op deze manier zou de link het moeten doen. 

Is de quiz goed ontvangen?

Je krijgt na het invullen van de quiz een nieuw scherm te zien. Zodra je deze ziet, is de quiz goed verzonden. Je krijgt geen bevestigingsmail van de inzending. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Wanneer wordt de winnaar bekendgemaakt?

De winnaar wordt bekendgemaakt op vrijdag 26 maart. Spannend, we kijken er al naar uit! 

Hoe wordt de winnaar bekendgemaakt?

De winnaar wordt van tevoren persoonlijk op de hoogte gebracht. Op 26 maart wordt de winnaar bekend gemaakt via onze social media-kanalen. Houd onze socials dus goed in de gaten die dag. 

Hoe wordt de winnaar gekozen?

Degene die de meeste vragen goed heeft en de meest unieke producten voor z’n eigen voorjaarshuis bij elkaar heeft gekozen, wint een gloednieuw interieur t.w.v. € 10.000,- dat onze stylist Liza Wassenaar met jou samenstelt.

Wanneer komt Liza langs bij de winnaar?

Liza komt op 8 april langs bij de winnaar. Houd deze dag dus vrij in je agenda!

Let wel op dat wij gebonden zijn aan de corona-maatregelen die op het moment gelden. Mochten de contactregels strenger worden, dan zal het interieuradvies digitaal plaatsvinden.

Kan ik ook meedoen als ik nog niet weet hoe mijn huis eruit komt te zien ivm verhuizing?

Dat ligt er een beetje aan wanneer je gaat verhuizen. Op 8 april komt stylist Liza bij je langs om samen het interieur samen te stellen, zij kan alleen een goed stylingsadvies geven als ze weet hoe de woonkamer eruit ziet (of komt te zien).

Ik kan de quiz niet openen, wat nu?

Met welke browser werk je? Wil je het nog eens proberen in Chrome (mocht je daar niet in werken)? 

Ik kan de quiz niet inzenden, wat moet ik doen?

Wat vervelend dat het niet lukt om de quiz in te sturen. Mocht je met Internet Explorer hebben gewerkt, probeer het dan eens in Chrome, dat helpt vaak. Sluit de quiz in Internet Explorer niet meteen af, zo kun je de antwoorden nog overzetten naar Chrome.

Ik zie geen formulier om mijn gegevens achter te laten.

Zie je een wit scherm na het klikken op ‘volgende stap’? Probeer dan eens naar boven te scrollen. Als het goed is kom je het contactgegevensformulier dan vanzelf tegen!

Help, mijn vraag staat hier niet tussen!

Mochten we je vraag hier niet beantwoord hebben, dan kun je ons mailen op vtwonen.nl@dpgmediamagazines.nl. Let op: vragen over de inhoud van de quiz worden niet beantwoord.

Altijd op de hoogte

Wil je zeker weten dat je niets over de actie mist? Schrijf je dan in voor de vtwonen nieuwsbrief:

nog meer: voorjaarshuis