De voorjaarshuis-actie is voorbij!

Het zit er weer op, de voorjaarshuis-actie. Tussen maandag 6 en zondag 12 mei heb je jouw voorjaarshuis kunnen samenstellen. Wie wint straks zijn of haar voorjaarshuis t.w.v. € 10.000? Bij wie komt onze vtwonen styliste Liza straks thuis om alle woonspullen een mooie plek te geven? We vragen nog even je geduld. Voor 22 mei a.s. maken we de winnaar bekend. Houd onze site, social kanalen en je mail dus goed in de gaten!

Win een vtwonen voorjaarshuis t.w.v. € 10.000,-

Pin & Win: vtwonen stylist Liza stelt met een selectie producten van het winnende bord een voorjaarshuis samen t.w.v. € 10.000,- en richt dat bij de winnaar thuis in! Lees hieronder de spelregels en meest gestelde vragen:

Zo werkt het

  1. Maak, als je dat nog niet hebt, een account aan op Pinterest.
  2. Geef je Pinterest-bord de naam ‘mijn vtwonen voorjaarshuis 2019’ en zorg ervoor dat het bord openbaar is.
  3. Pin vanaf shop.vtwonen.nl jouw favoriete meubels en accessoires op je Pinterest-bord tussen maandag 6 mei 08.00 uur en zondag 12 mei 23.59 uur. Je hoeft niet te letten op de prijzen of de totaalsom van je selectie, wél is het van belang dat je ervoor zorgt dat je met de gekozen meubels en accessoires een mooie mix maakt in kleur, materialen en woonfuncties. Let er ook op dat je producten kiest voor verschillende ruimtes in huis en ook de tuin of je terras. Let op: zet er ook een foto van je huidige woonkamer op! Natuurlijk mag je ook sfeerfoto’s die je op vtwonen.nl vindt op je bord pinnen! Daarmee maak je er een echt moodbord van.
  4. Ben je helemaal tevreden met je selectie en de sfeer die je op je bord laat zien? Ga dan naar vtwonen.nl/pin en plak de hyperlink van jouw vtwonen voorjaarsbord in het daarvoor bestemde digitale formulier. Vul alle benodigde gegevens in en, óók heel belangrijk, vertel hoe je huis er nu uit ziet én waarom jíj deze prachtige prijs verdient.
  5. Druk op de knop versturen en maak kans!

Is je bord compleet?

Ga dan naar www.vtwonen.nl/pin en upload de URL van jouw voorjaarshuis Pinterest-bord. Doe dit uiterlijk op 12 mei om 23.59 uur.

FAQ

Nog vragen of op zoek naar meer informatie over het voorjaarshuis? Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

Heb ik een vtwonen account nodig om mee te doen?

Nee, zoals hierboven beschreven heb je alleen een Pinterest-account nodig om mee te doen.

Hoe maak ik een Pinterest-account aan?

Om een Pinterest-account aan te maken ga je naar Pinterest. Vul hier je e-mailadres in, kies een wachtwoord en voer je leeftijd in. Het is ook mogelijk om met je Facebook- of Google-account in te loggen.

Kan ik alle producten uit de vtwonen shop selecteren voor mijn voorjaarshuis?

Jazeker! Alle producten kunnen worden gebruikt. Vanaf 29 april staat op elke productpagina een Pinterest-button bij de afbeeldingen, waarmee je ze eenvoudig kunt toevoegen aan je Pinterest-bord.

Hoe pin ik een product of beeld?

Op alle productpagina’s van de vtwonen-site staat een rode pin-button waarmee je producten kunt pinnen op je Pinterest-bord. Ook op het inspiratiegedeelte van de site verschijnt een pin-button als je met je muis over het beeld beweegt. Zorg dat je bent ingelogd op Pinterest. Als je dan op de pin-button klikt, verschijnt er een scherm waarmee je je voorjaarshuis-bord kunt selecteren.

Zijn de spelregels anders dan vorig jaar?

Het is niet meer belangrijk om voor exact €10.000,- te pinnen. Je kunt dus helemaal losgaan, denk aan elke ruimte in en rondom het huis. Onze stylist, Liza Wassenaar, maakt een selectie van het winnende bord en stelt het ideale voorjaarshuis samen. Ook de lengte van de Voorjaarshuis-actie is gewijzigd. Je hebt de hele week de tijd om jouw voorjaarshuis samen te stellen. Daarnaast vinden we het extra leuk als je ook een foto van je huidige woonkamer en woning upload op je Pinterest-bord! De jury selecteert de winnaar op basis van samenhang en stijl van het voorjaarshuis.

Mag ik ook andere sfeerbeelden pinnen?

Nee, het is de bedoeling om de producten en sfeerbeelden van vtwonen.nl te pinnen. Wel vinden we het extra leuk als je ook een foto van je huidige woonkamer en woning upload op je Pinterest-bord!

Hoe voeg ik een foto toe van mijn huidige woonkamer op Pinterest?

Ga naar Pinterest en open daar je profielpagina. Klik op het + teken en klik op ‘Pin maken’. Hier kun je je foto uploaden. Selecteer vervolgens je ‘Mijn vtwonen voorjaarshuis 2019’-bord om de pin te bewaren.

Kan ik mijn voorjaarshuis per ruimte indelen?

Dit is mogelijk door secties te maken in je bord per ruimte, maar het is niet nodig. Eén bord voor je hele voorjaarshuis is voldoende.

Moeten de gepinde producten samen €10.000,- zijn?

Nee, je hoeft bij het samenstellen van je voorjaarshuis Pinterest-bord geen rekening te houden met de prijs van de producten of de totaalprijs van je bord.

Mag ik meerdere voorjaarshuizen insturen?

Nee, dat is niet de bedoeling. Je kunt per account één voorjaarshuis insturen.

Krijg ik een bevestiging als ik mijn voorjaarshuis heb ingezonden?

Ja, je krijgt direct een bevestiging op je beeldscherm. Er wordt geen bevestigingsmail verzonden, wel ontvang je een mail als de uitslag bekend is.

Kan ik mijn voorjaarshuis nog wijzigen?

Wanneer je je Pinterest-bord hebt ingezonden kun je deze niet meer wijzigen. Voor die tijd is het gewoon mogelijk om pins toe te voegen aan je bord (verwijderen kan natuurlijk ook altijd).

Maak je meer kans als je snel jouw voorjaarshuis hebt ingezonden?

Nee, je hoeft de wekker niet te zetten en we kijken ook niet naar de tijd die je neemt om je voorjaarshuis samen te stellen. Als je tussen 6 en 12 mei jouw voorjaarshuis verstuurt dan ding je mee naar de hoofdprijs. Relax, je kunt alle tijd nemen!

Ik heb een product waarvan ik er meerdere in mijn voorjaarshuis wil, moet ik deze dan ook vaker pinnen?

Nee, dat is niet nodig. Als je bijvoorbeeld eetkamerstoelen kiest en je zou er 4 stuks van in je voorjaarshuis willen, dan hoef je deze maar één keer te pinnen. Je Pinterest-bord dient dus vooral als sfeerimpressie.

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

De winnaar van het voorjaarshuis wordt uiterlijk 22 mei bekend gemaakt.

Kunnen Belgische vtwonen fans ook meedoen?

Ja!

Alles over de voorjaarshuis-actie 2019 vind je hier!

Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman

nog meer: voorjaarshuis