Doe mee met de voorjaarshuis-actie!

Yes! De voorjaarshuis-actie is terug!  Vanaf maandag 6 tot en met zondag 12 mei maak je de hele week kans om jouw voorjaarshuis te winnen. Ga naar vtwonen.nl, pin jouw favorieten en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van het vtwonen voorjaarshuis t.w.v. € 10.000,-.

Win een vtwonen voorjaarshuis t.w.v. € 10.000,-

Pin & Win: vtwonen stylist Liza stelt met een selectie producten van het winnende bord een voorjaarshuis samen t.w.v. € 10.000,- en richt dat bij de winnaar thuis in! Lees hieronder de spelregels en meest gestelde vragen:

Zo werkt het

  1. Maak, als je dat nog niet hebt, een account aan op Pinterest.
  2. Geef je Pinterest bord de naam mijn ‘vtwonen voorjaarshuis 2019’ en zorg ervoor dat het bord openbaar is.
  3. Pin vanaf vtwonen.nl/shop jouw favoriete meubels en accessoires op je Pinterest bord tussen maandag 6 mei 08.00 uur en zondag 12 mei 23.59 uur. Je hoeft niet te letten op de prijzen of de totaalsom van je selectie, wél is het van belang dat je ervoor zorgt dat je met de gekozen meubels en accessoires een mooie mix maakt in kleur, materialen en woonfuncties. Let er ook op dat je producten kiest voor verschillende ruimtes in huis en ook de tuin of je terras. Let op: zet er ook een foto van je huidige woonkamer op! Natuurlijk mag je ook sfeerfoto’s die je op vtwonen.nl vindt op je bord pinnen! Daarmee maak je er een echt moodbord van.
  4. Ben je helemaal tevreden met je selectie en de sfeer die je op je bord laat zien? Ga dan naar vtwonen.nl/pin en plak de hyperlink van jouw vtwonen voorjaarsbord in het daarvoor bestemde digitale formulier. Vul alle benodigde gegevens in en, óók heel belangrijk, vertel hoe je huis er nu uit ziet én waarom jíj deze prachtige prijs verdient.
  5. Druk op de knop versturen en maak kans!

Is je bord compleet?

Ga dan naar www.vtwonen.nl/pin en upload de URL van jouw voorjaarshuis Pinterest-bord. Doe dit uiterlijk op 12 mei om 23.59 uur.

FAQ

Nog vragen of op zoek naar meer informatie over het voorjaarshuis? Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

Heb ik een vtwonen account nodig om mee te doen?

Nee, zoals hierboven beschreven heb je alleen een Pinterest-account nodig om mee te doen.

Hoe maak ik een Pinterest-account aan?

Om een Pinterest-account aan te maken ga je naar Pinterest. Vul hier je e-mailadres in, kies een wachtwoord en voer je leeftijd in. Het is ook mogelijk om met je Facebook- of Google-account in te loggen.

Kan ik alle producten uit de vtwonen shop selecteren voor mijn voorjaarshuis?

Jazeker! Alle producten kunnen worden gebruikt. Vanaf 29 april staat op elke productpagina een pinterest-button bij de afbeeldingen, waarmee je ze eenvoudig kunt toevoegen aan je Pinterest-bord.

Zijn de spelregels anders dan vorig jaar?

Het is niet meer belangrijk om voor exact €10.000,- te pinnen. Je kunt dus helemaal losgaan, denk aan elke ruimte in en rondom het huis. Onze stylist, Liza Wassenaar, maakt een selectie van het winnende bord en stelt het ideale voorjaarshuis samen. Ook de lengte van de Voorjaarshuis-actie is gewijzigd. Je hebt de hele week de tijd om jouw voorjaarshuis samen te stellen. Daarnaast vinden we het extra leuk als je ook een foto van je huidige woonkamer en woning upload op je Pinterest-bord! De jury selecteert de winnaar op basis van samenhang en stijl van het voorjaarshuis.

Kan ik mijn voorjaarshuis per ruimte indelen?

Dit is mogelijk door secties te maken in je bord per ruimte, maar het is niet nodig. Eén bord voor je hele voorjaarshuis is voldoende.

Moeten de gepinde producten samen €10.000,- zijn?

Nee, je hoeft bij het samenstellen van je voorjaarshuis Pinterest-bord geen rekening te houden met de prijs van de producten of de totaalprijs van je bord.

Mag ik meerdere voorjaarshuizen insturen?

Nee, dat is niet de bedoeling. Je kunt per account één voorjaarshuis insturen.

Krijg ik een bevestiging als ik mijn voorjaarshuis heb ingezonden?

Ja, je krijgt een bevestiging op je beeldscherm en ontvangt ook een bevestigingsmail. Tip: check je spam-filter.

Kan ik mijn voorjaarshuis nog wijzigen?

Wanneer je je Pinterest bord hebt ingezonden kun je deze niet meer wijzigen. Voor die tijd is het gewoon mogelijk om pins toe te voegen aan je bord (verwijderen kan natuurlijk ook altijd).

Maak je meer kans als je snel jouw voorjaarshuis hebt ingezonden?

Nee, je hoeft de wekker niet te zetten en we kijken ook niet naar de tijd die je neemt om je voorjaarshuis samen te stellen. Als je tussen 6 en 12 mei jouw voorjaarshuis verstuurt dan ding je mee naar de hoofdprijs. Relax, je kunt alle tijd nemen!

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

De winnaar van het voorjaarshuis wordt uiterlijk 22 mei bekend gemaakt.

Alles over de voorjaarshuis-actie 2019 vind je hier!

Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman

 

 

Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Liesbeth Vanhille op 16 april 2019 om 21:49

Beste mevrouw,
Beste meneer,
Kan ik als Belgische ook deelnemen aan jullie fantastische wedstrijd of gaat dit niet?
Met vriendelijke groetjes,
Liesbeth Vanhille

>

vtwonen op 17 april 2019 om 09:23

Beste Liesbeth, dit kan zeker via www.vtwonen.be/voorjaarshuis. Groet, vtwonen

>

jacqueline de op 16 april 2019 om 20:04

Wauw echt super gaaf wat een mooie actie

>

Vera op 8 april 2019 om 17:39

Moet ik pinnen tussen 6 mei en 12 mei, of mag die voorpret nu al starten zolang je de inzending maar compleet maakt tussen die periode?

>

vtwonen op 9 april 2019 om 17:47

Beste Vera, je vtwonen voorjaarshuis bord kun je nu al samenstellen, maar pas tussen 6 en 12 mei insturen (uiterlijk 12 mei 23:59).

Shop suggesties

Inspiratie suggesties