WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

7 tips om de voorjaarshuisquiz te winnen

Een compleet nieuwe inrichting om het voorjaar fris te starten, wie wil dat nou niet? Met de voorjaarshuisquiz van vtwonen maak je kans op een interieur ter waarde van € 10.000,- én stylingadvies van stylist Liza Wassenaar. Dit jaar hebben we de actie in een nieuw jasje gestoken: we hebben er een quiz van gemaakt. Wil jij weten hoe je je kansen om te winnen vergroot? Lees dan verder!

Bekijk hier alle spelregels en antwoorden op veelgestelde vragen.

1. Maak de quiz op een computer of laptop

Uiteraard zijn we fan van onze telefoons om op social media eindeloos door prachtige wooncontent te scrollen, maar voor deze quiz adviseren we tóch dat je achter een groot scherm gaat zitten. Je moet de hele website doorspitten en telkens tussen de quiz en verschillende pagina’s op vtwonen.nl schakelen. Dit gaat niet makkelijk op een telefoonscherm. Dus zet een XL kop thee en ga er goed voor zitten.

2. Open de voorjaarshuisquiz in een apart venster of tabblad

Belangrijk om te weten: je kunt de quiz niet tussentijds opslaan! Daarom stellen wij voor dat je de quiz in een apart tabblad of venster opent, zodat je hem niet per ongeluk wegklikt. En neem er even de tijd voor. Pak er een comfy stoel bij en quizzen maar!

3. Denk aan het héle huis

Richting het einde van de quiz vragen we je een kijkje te nemen in onze shop en een lijst samen te stellen met 5 producten die absoluut niet mogen ontbreken in jouw voorjaarshuis. Denk hierbij niet alleen aan de woon- of slaapkamer, maar ook aan de keuken, buitenruimte of badkamer. Ga ook voor een combinatie van meubels en accessoires. De producten selecteer je door het productnummer te kopiëren en plakken. Hoe je dat doet, lees je in onze FAQ.

4. Moodboard voor jezelf

Dit jaar hoef je geen moodboard in te sturen. Omdat we je wél vragen 5 producten te selecteren die jij sowieso in je voorjaarshuis terug wilt zien, is het toch slim een moodboard voor jezelf te maken als uitgangspunt. Samen met Liza stel je het voorjaarshuis samen op basis van die 5 producten, dus zorg dat ze mooi bij elkaar passen en goed op je moodboard staan. Selecteer producten waar jij blij van wordt.

5. Picture perfect

Mocht jij de winnaar zijn, dan ga je al snel (digitaal) met onze stylist Liza Wassenaar zitten om plannen te smeden voor jouw kersverse interieur. Wil je het huis van z’n beste kant laten zien? Doe dan alvast een voorjaarsschoonmaak! Heb je meteen een mooie stok achter de deur om die klus aan te pakken. Tip: Lees deze praktische planning om het in één dag voor elkaar te krijgen!

6. Tijdmanagement

Een interieur van € 10.000,- is niet niks, dus daar mag best een beetje tijd in worden gestoken. Je hebt van vrijdag 19 maart 08:00 uur tot en met zondag 21 maart 23:59 om aan de quiz te werken. Wacht niet tot het laatste moment en neem rustig je tijd om de quiz te maken.

Bekijk hier alle spelregels en antwoorden op veelgestelde vragen.

7. Have fun!

Dit is misschien wel de belangrijkste tip: have fun! Het meedoen aan deze vrolijke, zonnige voorjaarshuisquiz moet leuk zijn. Leer je eigen smaak beter kennen, bekijk een paar leuke vt tv video’s, blijf hangen bij een schitterende binnenkijker, laat je inspireren door een unieke stylingproductie of haal de creatieveling in jezelf naar boven en sla een DIY-project op voor later. Inspiratie genoeg!

nog meer: voorjaarshuis