vtwonen raamdecoratie – een huis om van te smullen

beeld vtwonen Beeld

Ben jij ook zo gek op de vtwonen stijl? Goed nieuws! Sinds kort heeft vtwonen een mooie raamdecoratie collectie die beschikt over het bekende vtwonen gevoel. Hiermee creëer je in een handomdraai een huis om van te smullen. (promotie)

Lees verder onder de advertentie

Decoratieve sfeerbepaler

Met de raamdecoratie van vtwonen ben je verzekerd van een decoratieve sfeerbepaler in huis. De gordijnen zijn gemaakt van de beste en mooiste materialen en stoffen. Voor elke kamer in huis is er passende raamdecoratie te vinden. Kies voor een transparant gordijn in de woonkamer, zodat je kunt genieten van natuurlijke lichtinval. Of ga juist voor een verduisterend exemplaar, ideaal voor in de slaapkamer. Dankzij de grote collectie is er voor ieder wat wils. Daarnaast blijft de collectie zich constant ontwikkelen met nieuwe kleuren en producten.

Maatwerk collectie

Heeft je raam een afwijkend formaat? Of vind je het fijn om elk detail van je nieuwe raamdecoratie zelf te kunnen kiezen? Ga dan voor een gordijn uit de maatwerk collectie van vtwonen. Zo bepaal je bij het rolgordijn zelf welke kleur de ketting krijgt en kun je ervoor kiezen om een houten onderlat aan het gordijn te bevestigen. De horizontale jaloezieën uit de maatwerk collectie zijn standaard afgewerkt met een uniek zwart-wit koord. Gaat je voorkeur uit naar een plisségordijn? Deze bevatten altijd een dupli stof, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Daarnaast zijn de plisségordijnen door de dubbele stof energiebesparend en blijven de bedieningskoorden uit het zicht. De bovenrail is antraciet, wat zorgt voor een moderne look. De plooien zijn bovendien extra breed. Dit geeft een prachtig effect!

Gordijnen uit de maatwerk collectie bestel je eenvoudig in de bouwmarkt. Binnen 10 tot 15 werkdagen wordt de bestelling geleverd, inclusief montage-instructie en materialen.

Lees verder onder de advertentie

Standaardmaten collectie

Het grote voordeel van de standaardmaten collectie is dat je de raamdecoratie zo uit het schap haalt en direct mee naar huis neemt. Alle artikelen hebben een standaard vtwonen afwerking en uitstraling. De collectie bestaat uit rolgordijnen (vanaf 60 cm breed) en kant-en-klaar gordijnen.

vtwonen rolgordijnen

De rolgordijnen uit de standaardcollectie beschikken over unieke vtwonen dessins. Hierdoor zijn ze geschikt voor elke ruimte in huis. Naast de bekende verduisterende rolgordijnen, zijn er ook lichtdoorlatende exemplaren verkrijgbaar die zorgen voor een natuurlijke lichtinval in de kamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gordijn met wolkenpatroon. Een patroon om van te houden én komt ook nog eens terug in vtwonen behang. Leuk om met elkaar te combineren!

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

vtwonen kant en klaar gordijnen

De kant-en-klaar gordijnen van vtwonen zijn echte sfeermakers. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende rijke stoffen, zowel voor bevestiging aan een rail als roede. Goed om te weten: de roedevariant heeft als special een mooie mat zwarte ring. Dit geeft een prachtig effect, bijvoorbeeld in combinatie met het kant-en-klaar gordijn. Zijn de gordijnen aan de lange kant? Geen probleem, je kort de gordijnen gemakkelijk zelf in. Wil je nog iets extra bijzonders? Kies dan voor een gordijn met een mooie mix van wol bijvoorbeeld.

beeld vtwonen Beeld

Cadeautje: het vtwonen hartje

Koop je raamdecoratie van vtwonen? Dan wordt deze geleverd met het bekende hartje van vtwonen. Een leuke bijkomstigheid! Maak je nieuwe gordijnen nog meer ‘om van te houden’ door het kleine zwarte hartje erop te plaatsen. Natuurlijk kun je het hartje ook als sleutelhanger gebruiken.

Lees verder onder de advertentie

Bron: in samenwerking met Trendiy