Bijzonder wonen; altijd een oplossing voor je raam

beeld vtwonen Beeld

Bijzondere ramen in huis vragen om raamdecoratie op maat. Hoe groot, klein, smal, breed, hoog of schuin je ramen ook zijn, er is altijd een oplossing. (promotie)

Lees verder onder de advertentie

Verschillende collecties van bece® bieden perfecte oplossingen voor ramen met een afwijkende grootte of vorm. Hiermee behoud je je privacy en bepaal je zelf de hoeveelheid lichtinval. Daarnaast geeft de juiste raamdecoratie een enorm sfeerverhogend effect. Kortom: een goede investering in je interieur!

1. Bijzondere raamvormen

Ronde ramen, driehoekige ramen of vijfhoekige ramen: stuk voor stuk zijn het mooie raamvormen die je woning extra karakter geven. Zowel dupligordijnen als plisségordijnen zijn uitermate geschikt voor de bekleding van ramen in deze bijzondere vormen. Plisségordijnen bestaan uit één laag stof met een subtiele horizontale plooi. Kies voor een plooi van 20 mm voor een verfijnde uitstraling of de robuuste plooi van 32 mm voor een grootse uitstraling. Dupligordijnen hebben twee stoflagen waardoor de koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn. Beide artikelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en bedieningsvormen.

2. Smalle ramen

Ook voor smalle ramen kunnen plissé- en dupligordijnen een goede oplossing zijn. Andere geschikte raamdecoratie voor smalle ramen zijn horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën en rolgordijnen. De horizontale- en verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in stof, aluminium en kunststof. Voor in de badkamer of keuken zijn kunststof- en aluminium jaloezieën en rolgordijnen in vocht- en vuilbestendige stoffen ideaal.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

3. Hoge ramen

Niets is zo mooi als indrukwekkende, grote ramen in huis. Heerlijk, al dat daglicht! Toch kan het ook een keerzijde hebben: fel zonlicht of teveel inkijk is niet altijd gewenst. Paneelgordijnen zijn zeer geschikt om dit tegen te gaan. Speel gemakkelijk met licht en privacy door de verticale banen stof langs elkaar te schuiven. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en transparanties.

beeld vtwonen Beeld

Geniet je overdag graag van het uitzicht? Denk dan eens aan gordijnen. Dankzij de ruime keuze in kleuren en structuren is het vinden van een geschikt exemplaar een fluitje van een cent. Gordijnen zijn bovendien echte sfeermakers en hebben een geluiddempend effect. Heb je in dezelfde ruimte een of meerdere kleine ramen? Kies voor deze ramen dan voor vouwgordijnen in dezelfde stof. Zo wordt de ruimte een mooi geheel.

Ook verticale jaloezieën zijn een goede keuze. De lamellen zijn verkrijgbaar in stof, kunststof en aluminium in verschillende eigentijdse kleuren. Benadruk de grootte van het raam met een brede lamel. Hierdoor geef je de ruimte een stoere uitstraling. Maak de lamellen wat eleganter door te kiezen voor een smalle versie.

Lees verder onder de advertentie

Bron: in samenwerking met Trendiy

Lees verder onder de advertentie