WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zo creëer je een speelse (droom)vloer

Bij het creëren van een eigen stijl in huis is de vloer een belangrijk hulpmiddel. Want daar kun je meer mee spelen dan je denkt! Met een speelse vloer, gelegd in patronen, ontstaat er een sfeer in huis. Een Novilon vloer van Forbo is daar een goed voorbeeld van. Verkrijgbaar in PVC-stroken en daarom heel gemakkelijk te leggen. Lekker puzzelen maar! (promotie)

Visgraatvloer

We zijn helaas niet allemaal de ‘lucky one’ die hem in huis heeft liggen; een mooie houten vloer in visgraat motief. Maar wist je dat je ook zonder echte houten planken een visgraat motief op de grond kunt leggen? Een (visgraat) patroon is makkelijk te leggen met Novilon PVC stroken. De stroken hebben de look en feel van echt hout (met v-groef en reliëf), een mooie matte finish en zijn beschikbaar in talloze natuurlijke kleuren. Een visgraat motief staat stijlvol op een vloer in een ruime kamer met hoge ramen.

Tip: Kies voor Novilon PVC stroken in eikenhouten tint om de vloer volledig tot zijn recht te laten komen.

Novilon

Sloophout op de vloer

Een ander leuk speels voorbeeld is het leggen van verschillende kleuren stroken in de lengte of de breedte van de kamer. Leg je ze in de lengte? Dan lijkt de kamer langer en creëer je de look van een echte houten vloer. Leg je ze in de breedte dan lijkt de kamer breder en speelser. Net of je een vloer van sloophout hebt gelegd.

Novilon pvc stroken

Speelse vormen op de vloer

Wil je niet een bepaald patroon leggen, omdat de ruimte zich er bijvoorbeeld niet helemaal voor leent? De stroken kunnen natuurlijk ook gemixt worden en zowel in de lengte als in de breedte worden gelegd. Om de vloer er toch stijlvol en tijdloos uit te laten zien kies je hier voor Novilon PVC stroken in een donkere kleur zoals black forest. Mooi in combinatie met licht gekleurde meubelen.

Novilon vtwonen Black Forest

Wat is Novilon?

Ideeën genoeg voor jouw droomvloer, maar wat is Novilon nu precies? Novilon is de naam die Forbo gebruikt voor een vloerbedekking van verend vinyl. Ook wel een stille vloer genoemd, omdat het materiaal geluiddempend is. Het bijzondere aan de Novilon tegels en stroken is dat deze verkrijgbaar zijn in diverse kleuren en uitvoeringen. Daarnaast is het materiaal oersterk en onderhoudsvriendelijk.

Benieuwd naar de hele collectie en de mogelijkheden? Op de website van Forbo zijn alle collecties en ook de verkooppunten te vinden.

nog meer: Voor iedereen een vloer