WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Vier vloeren, vier stijlen

De vloer is de basis van je huis. Hiermee bepaal je in één klap de stijl en sfeer. Is de vloer goed, dan komt elk meubelstuk dubbel en dwars tot zijn recht. Wij hebben vier vloeren uitgekozen die ieder een hele eigen sfeer neerzetten. Van klassiek tot industrieel. Welke vloer is jouw favoriet? (promotie)

De industriële betonlook

Een vloer met betonlook is super populair. In ons vtwonen magazine kom je het ook veel tegen als basis van een industrieel interieur. Maar door de neutrale grijze kleur past een betonnen vloer vrijwel bij iedere woonstijl. Beton heeft alleen wel een nadeel, het is nogal koud aan je voeten. En om nou door je hele huis kleedjes neer te leggen… Dit probleem is opgelost met een PVC vloer met betonlook van Forbo, die je op de afbeelding hierboven ziet. Wél de industriële look en feel van beton, maar niet het koude en kille van beton.

Stenen vloer

Landelijk wonen

Veel landelijke huizen en boerderijen hebben tegels of plavuizen op de vloer liggen. Je komt ze vooral tegen in de (leef)keuken en gang of hal. Niet gek ook, want ze zijn stevig, goed schoon te maken maar ook sfeervol en passend bij het type huis. Net als beton, zijn tegels en plavuizen niet echt aangenaam voor blote voeten of sokken. Het voelt hard en koud aan. Novilon tegels hebben dit niet. Hiermee creëer je een hele moderne, landelijke en warme tegelvloer.

vissengraat vloer

Klassieke en authentieke vloeren

Je kent ze wel, die prachtige oude herenhuizen met meters hoge plafonds met ornamenten en een houten vloer met vissengraatpatroon. Zelfs zonder meubels en accessoires ademen deze huizen sfeer. Deze sfeer creëer je zelf met de vissengraatvloer van Forbo. De authentieke uitstraling van hout, maar het gemak van een PVC vloer. Combineer de vloer met stoere, zwarte meubels van hout en metaal voor een industriële loftlook. Of ga voor robuuste, witte en gestoffeerde meubels voor een klassiek interieur.

Romantische vloer

Een romantische basis

Veel mensen kiezen in de slaapkamer voor vloerbedekking of tapijt. Zodat ze uit bed met hun blote voeten terechtkomen op een warme en zachte vloer. Daarnaast heeft vloerbedekking ook iets romantisch en geeft de kamer een knusse uitstraling. Een groot nadeel is dat het lastig schoon te houden is en snel stoffig wordt. De Novilon tegels op de afbeelding hierboven hebben een geweven dessin en lijken daardoor op tapijt. De kleur is warm en sfeervol en dus erg geschikt voor een knusse en romantische slaapkamer.

Bekijk alle mogelijkheden van de Novilon vloeren op de website van Forbo.

Bron: in samenwerking met Forbo.

nog meer: Voor iedereen een vloer