WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kies voor een duurzame vloer

Je kiest voor een Novilon vloer omdat deze geluidsvriendelijk, natuurgetrouw, comfortabel, verrassend veelzijdig en makkelijk in gebruik is. Maar wist je dat Novilon ook duurzaam is? (promotie)

duurzame vloer Forbo Novilon

Made in Holland

Novilon wordt op duurzame wijze in ons land geproduceerd. In Coevorden staat een moderne fabriek waar met veel vakmanschap een volledig Nederlands product wordt gefabriceerd.

De milieubelofte

Naast de lange levensduur en het eenvoudige onderhoud van een Novilon vloer, richt Forbo al decennialang hun productieprocessen zo in, dat daarbij het milieu zoveel mogelijk wordt ontzien. Zo gebruiken ze bijvoorbeeld groene stroom en wordt al het PVC restmateriaal weer verwerkt.

Zuinig

Doe jij liever een warme trui aan dan dat je de verwarming hoger zet? Een Novilon vloer voelt, dankzij zijn goede geleiding, nooit koud aan. Daarnaast zijn Forbo vloeren ideaal voor vloerverwarming: een zuinige en milieuvriendelijke manier van verwarmen.

Verantwoord

Een Novilon vloer maakt weinig energieverslindende transportkilometers voor deze bij jou thuis is. Novilon is namelijk een Nederlands product dat ook nog eens aan de hoogste Nederlandse (en Europese) milieu- en kwaliteitseisen voldoet.

Door de combinatie van duurzaamheid, vooruitstrevendheid en praktisch wooncomfort voelt een duurzame vloer van Novilon zich overal thuis.

Bron: in samenwerking met Forbo

nog meer: Voor iedereen een vloer