WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De vloer helemaal kidsproof

Skippybal, skateboard, kinderfiets, limonade, sap of viltstift. Het is allemaal geen probleem met een Novilon (banen & pvc stroken) of Marmoleum vloer. Helemaal kidsproof dus!

Geluiddempend

Anders dan bijvoorbeeld laminaat of parket dempt Novilon en Marmoleum in combinatie met zowel contact- als omgevingsgeluid. Dus als de kinderen door de kamer rennen en de doos met blokken voor de zoveelste keer wordt omgekeerd, hoef jij je geen zorgen te maken over de tiener die aan zijn huiswerk zit of de onderburen. Het is dan ook niet voor niets dat een Novilon vloer ook wel een stille vloer wordt genoemd.

Geen vlek te gek

Met kinderen in huis gaat er regelmatig een beker drinken over de vloer. Gelukkig kan een Novilon vloer wel wat hebben. . En wat te denken van viltstiften? Ook dit kan een Marmoleum vloer aan. Mits je de vlek meteen weghaalt. Precies wat je nodig hebt in een echt familiehuis!

Novilon in de kinderkamer

In de kinderkamer wil je een vloer waar kinderen fijn kunnen spelen en die gemakkelijk schoon te houden is. Heb je vloerverwarming in huis dan is een vloer van Novilon bij uitstek geschikt. De vloer voelt dus niet koud aan wanneer de kinderen op de vloer liggen of zitten en fijn aan het spelen zijn. De Diamond Seal laag beschermt tegen krassen en slijtage. Je kunt ze dus gerust lekker hun gang laten gaan. En voor de legoliefhebber is een Novilon of Marmoleum vloer natuurlijk echt een uitkomst. Geen naden meer en een super vlakke ondergrond voor ieder bouwwerk.

Kleurrijk of basic

In de kinderkamer kun je net wat meer kleur gebruiken dan in de rest van het huis. Dus waarom zou je stoppen bij de muur? Een Marmoleum of Novilon vloer is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en deze kun je ook nog met elkaar combineren. Denk eens aan een basic vloer met betonlook mét een petrolblauwe rand van 30 centimeter bij de muren. Laat je fantasie de vrije loop.

Wil je de Novilon en Marmoleum vloeren met eigen ogen zien? Bezoek dan de Forbo Expo.

nog meer: Voor iedereen een vloer