WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3x inspiratie voor de vloer

Ben je uitgekeken op dat saaie laminaatvloertje? Wordt je parket kaal of vind je die tegels echt gedateerd? Dan wordt het tijd voor een nieuwe vloer! Eentje die sterk is, weinig onderhoud nodig heeft en daarnaast een perfecte, stijlvolle basis is voor de rest van je interieur. Wij verzamelden voor jou enkele vloertrends. (promotie)

Mooi marmoleum

Een marmoleum vloer is een perfect alternatief voor een laminaat- of tegelvloer. Het is sterk, het is duurzaam, het is verkrijgbaar in tal van kleuren en dessins en daarnaast is het ook nog eens super stijlvol. De stylisten van vtwonen hebben in samenwerking met Forbo een prachtige marmoleum vloerenlijn samengesteld: Marmoleum Modular by vtwonen. De vloeren zijn geluiddempend, eindeloos te combineren met iedere woonstijl en geschikt voor vloerverwarming.

Ga voor geblokt

Met de grote vloertegels uit de Shade-lijn maak je een eigenzinnig blokpatroon. Kies jouw favoriete kleurencombinatie en leg de marmoleum tegels om en om op de vloer. De vtwonen stylisten hebben acht verschillende combinaties geselecteerd. Dit blokpatroon is erg geschikt voor in de hal of grote leefkeuken. Hieronder vormen de kleuren Mist en Zinc een reusachtig dambord in een hal van een landelijk woonboerderij.

vloer-inspiratie-4

Op een lijn

Heb je lef en ben je niet bang om structuren in huis te gebruiken? Dan is de Lines-lijn wellicht iets voor jou. De subtiele lijntjes maken de vloer spannend, speels en een tikkie klassiek. Ga je voor een vissengraat, kwartsteenverband óf de tegels? Eén ding is zeker: deze collectie is perfect voor alle woonstijlen. Mooi in een naturel interieur en een blikvanger bij een donkere, stoere woonstijl. Combineer de vloer met de juiste meubels en woonaccessoires en denk goed na over de kleur op de muren. Voilà: jij en je interieur zitten weer op één lijn.

marmoleum-lijn

Basic en naturel

De eerder genoemde Shade tegels zijn door hun natuursteen-look erg mooi voor een heel rustig en naturel interieur. In plaats van dat je twee kleuren kiest zoals bij het blokpatroon, kies je er één welke je over de hele ruimte legt. Hieronder is dat gedaan met de Limestone tegel. Een zandkleurige tegel die de basis vormt voor een hele zonnige vloer.

vloer-inspiratie-2

Bekijk hier een overzicht van alle vtwonen marmoleum vloeren.

Bron: in samenwerking met Forbo.

nog meer: Voor iedereen een vloer