Heb jij genoeg lef voor een witte vloer?

beeld vtwonen Beeld

Een witte houten vloer is het ideale decor voor al je brocante-vondsten. De vloer op de foto is gemaakt van dakhout en geschilderd in een verf met verharder. Maar ook in andere woonstijlen kan een witte vloer goed. Heb jij het lef?

Lees verder onder de advertentie

White wash

Een houten vloer kun je wit maken met een white wash. Bij een white wash wordt aan de olie wit pigment toegevoegd, voor een withouten effect.

Witte houten vloer van vtwonen

Een witte houten vloer past perfect bij de lodge stijl. De witte houten vloer Lodge van vtwonen schept ruimte en door de brede-planken van deze vloer en geeft je huis in een handomdraai een landelijke uitstraling die past bij elke stijl.

Naast een witte kliklaminaatvloer kun je ook kiezen voor een van onze witte vinylvloeren met een hout-look. Bijvoorbeeld onze Novilon-vloer Parelmoer. Deze vernieuwde vtwonen vloerencollectie staan structuur en dessin centraal. De vloeren hebben de uitstraling van stoere materialen zoals hout en beton, of mooie stoffen zoals tweed, denim en kant. Alle vloeren uit de vtwonen collectie zijn toepasbaar in elke ruimte van het huis, dus ook in de keuken en de badkamer. Lees meer over onze Novilon vloeren.

Lees verder onder de advertentie

Houten vloer

Wil je een houten vloer dan kun je kiezen voor parket of laminaat. Laminaat bestaat voor een deel uit kunststof, maar heeft nauwelijks onderhoud nodig. Parket vergt veel onderhoud. Kliklaminaat is gemakkelijk te leggen en te onderhouden en natuurlijk een lust voor het oog. Lees meer bij laminaat. Daarnaast is het gemakkelijk schoon te houden en daarom ideaal voor een huis met kinderen.

Witte wooninspiratie

Een witte houten vloer past bij heel veel stijlen. Wit geeft rust in huis en wit hout geeft vaak een landelijke uitstraling. Maar een witte houten vloer kan ook heel goed in een industriële witte keuken.

Bron: vtwonen september 2011 | Fotografie Jansje Klazinga | Styling Frans Uyterlinde

Lees verder onder de advertentie