WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Bijzondere tegels van vtwonen by Douglas & Jones

We durven een stapje verder te gaan in het interieur. Na jaren van witte en zwarte tegels zijn we klaar voor bijzondere tegels mét motieven. Tegels van vtwonen met betonlook, grafisch dessin, houtprint of met een kleine afdruk van een huisje, hart of cirkel.

tegels van vtwonen

tegels van vtwonen

tegels van vtwonen

Alles over tegels van vtwonen

Het vtwonen tegelassortiment bestaat uit dertien lijnen waarvan de een parelmoer chic is, de ander groot, ruw en vierkant of smal en rechthoekig. Onderling zijn ze goed te combineren en niet alleen in badkamer of keuken, maar ook de schouw of het dressoir in de woonkamer kunnen ermee betegeld worden. De vtwonen tegels van Douglas & Jones  zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Van warmbloedig terracotta tot sterk en stoer keramisch.

Een kort overzicht van de bijzondere series mét motieven van vtwonen by Douglas & Jones:
Serie Loft – tegels met betonlook voor op de vloer. Voor een industrieel effect.
Serie Deco – wit met een grafisch dessin (cirkel, bal, lijnen of wiel). Met een speels dessin creëer je een geheel eigen muur. Het nonchalant grafisch element brengt een verrassend effect in jouw woonruimte.
Serie Wood – bijzondere tegelserie met houtprint. Wil jij net wat anders op de vloer in jouw badkamer of aan de keukenwand? De warmte en uitstraling van hout én de praktische voordelen van een tegel.
Serie Heart, House en Wheel – een stoere terracotta tegel in zes warme kleuren. Kies een tegel mét afdruk van een hartje, huisje of cirkel. Leuk om te combineren met de basis serie Earth and Fire.
Serie Geometric – de tegel Geometric doet zijn naam eer aan. Een bijzondere tegel die een speels doch chique effect geeft in jouw badkamer. Wil jij deze in een matte of glanzende uitvoering?

Download hier de brochure voor meer inspiratie of kijk op www.vtwonentegels.nl voor de verkooppunten. Wist je trouwens dat de vtwonen tegelcollectie binnenkort wordt uitgebreid met een sloophout serie?

nog meer: vloeren