WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Tipvideo: salontafel inspiratie

Is jouw salontafel toe aan een opknapbeurt? In deze video geven de stylisten van vtwonen je volop inspiratie voor een vernieuwde salontafel. 

Is een salontafel nou écht nodig? Als je het ons vraagt wel. Je boek, de afstandsbediening, een kopje thee, een tijdschrift en je telefoon kun je hier allemaal op kwijt terwijl jij lekker op de bank zit. Daarnaast kan het een stijlvolle noot aan je interieur toevoegen als je bijvoorbeeld kiest voor een exemplaar in een bijzonder materiaal zoals glas of marmer. Je kunt ook zelf aan de slag gaan en een mooie, houten salontafel maken. Heb je er al één die nog stevig staat maar niet meer helemaal bij je interieur past? Geef hem een opknapbeurt. Met de tips van vtwonen stylisten in deze video is jouw oude salontafel weer als nieuw.

Salontafel inspiratie: klein maar fijn

Door het gebruik van een grote salontafel kan je woning als snel klein ogen. Kies daarom voor een klein exemplaar of style meerdere kleinere tafeltjes bij elkaar. Zo behoud je de ruimtelijkheid en openheid van je kamer. Heb je een grote salontafel die je liever niet weg doet? Je kunt de salontafel zelf kleiner maken en er bijvoorbeeld wieltjes onder monteren. Zo krijgt je salontafel binnen no-time een nieuwe look.

Heb je door het zien van deze video de smaak te pakken? Bekijk onze selectie tipvideo’s voor nog meer inspiratie om in en om het huis mee aan de slag te gaan. Twee linkerhanden maar wel toe aan een nieuwe bijzettafel? In onze shop vind je prachtige salontafels. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze selectie?

nog meer: video