Seline’s 5 favorieten op de vt wonen&design beurs

beeld vtwonen Beeld

Seline Steba, interieurblogster, nam een kijkje op de vt wonen&design beurs en ging daar op zoek naar haar vijf favorieten. Ben je benieuwd wat voor leuks ze hier allemaal heeft gespot? Bekijk dan snel onderstaande video.

Lees verder onder de advertentie

De favorieten van Seline

  • Exlusive Steel: hét adres voor stoere, metalen deuren! Passend in ieder interieur en de absolute eyecatcher van je huis.
  • Spoor 38: het vintage walhalla van Amersfoort, een loods vol mooie, oude pareltjes. Zo ook de oude school kapstok, heb jij hem ook gespot in het vtwonen XXL huis? Niet alleen mooi om te zien, maar ook handig om veel leuke spulletjes aan op te hangen.
  • Combitex: je kunt het zo gek niet bedenken, of ze maken het wel. De mooiste maatwerk meubelen van oude en gebruikte materialen. Allemaal nét even anders en uniek.
  • Draadzaken: de bedenkers van de DIY Himmelis (lees: geometrische hangers), ken jij ze al? Dit zijn kleine ‘bouwpakketjes’ waarmee je jouw eigen Himmeli (Zweeds voor ‘hemel’) in elkaar kunt knutselen om vervolgens een mooi plekje te geven in huis. Leuk om zelf te maken, nog mooier om te zien.
  • Loof: ontwerpt meubels van hout, gemaakt van pure materialen met een natuurlijke afwerking. Mooie, tijdloze ontwerpen waar je niet snel op uitgekeken raakt.
Lees verder onder de advertentie