WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ontwerp je eigen fotobehang

Waan je in een lagune of in een tropisch regenwoud. Met uitzicht op een prachtige baai en de mooiste natuur. Gewoon in je eigen woon- of slaapkamer. Hoe? Heel makkelijk met fotobehang. Fotobehang

Eigen foto op behang

Heb je op vakantie een prachtige foto gemaakt, eentje die zo uit een reisfolder zou kunnen komen? Dan is dat de perfecte foto om op je muur te plakken. En dan niet klein in een lijstje. Nee – levensgroot en de hele wand bedekkend. Zo lijkt het alsof je er elke keer weer middenin staat.

Ontwerp je eigen fotobehang

Bij Hema kun je met de gratis te downloaden fotoservice software de wand vullen met een collage van je mooiste foto’s en deze combineren met de aangeboden achtergronden, cliparts en lijstjes. De foto wordt geprint op vliesbehang met een papieren toplaag. De standaard hoogte is 270 cm met een minimale breedte van 200 cm tot maximaal 450 cm.

De kosten zijn € 19,95 per m2 en de verwerkingskosten incl. lijm € 12,50 per order. Binnen 7 werkdagen heb je jouw ontworpen fotobehang in huis. Ga naar Hema.nl en maak je eigen behang.

Fotobehang kant-en-klaar

Waarom zou je zelf moeilijk doen om de perfecte foto te maken, als er adembenemende plaatjes geschoten worden door professionele fotografen? Kijk daarom eens in de vtwonen shop voor het mooiste fotobehang.

Beeld: Welke.nl

nog meer: verf en behang