Kalkmat voor een matte muur

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Het assortiment van PURE by Flexa ColorLab bestaat uit verschillende matte muurverven waaronder een Kalkmat. Naast matte muurverven is er ook een matte lak beschikbaar. De verschillende producten laten de PURE kleuren nog mooier tot hun recht komen.

Verantwoord verven

Voor de producten is gebruik gemaakt van de nieuwste verftechnologieën. Daarom zijn de producten van PURE by Flexa ColorLab van superieure kwaliteit. Zo dragen de muurverfproducten Zijdemat en Kalkmat het ‘Airbest’ label. Dit houdt in dat in het product een minimale hoeveelheid oplosmiddelen is verwerkt, wat dus minder belastend is voor het milieu en de gezondheid. Hiermee loopt het product ver vooruit op de Europese regelgeving. Ook de lakken zijn minder belastend voor het milieu omdat ze op waterbasis zijn.

Kalkmat

De kalkmatte muurverf van Pure by Flexa is wel heel bijzonder. Kalkverf poedert vaak en je kunt het niet afnemen met een doek. Vandaar dat Flexa in haar Pure collectie een kalkmatte muurverf heeft zitten die deze nadelige eigenschappen niet heeft, maar wel de authentieke uitstraling van kalkverf behoudt. Kalkverf geeft een stijlvolle sfeer aan het interieur. Pure is verkrijgbaar in 224 tijdloze, exclusieve kleuren, samengesteld door het Flexa ColorLab.

Lees verder onder de advertentie

Waar vind je PURE?

Het Pure assortiment is uitsluitend te vinden in een aantal met zorg geselecteerde verfspeciaalzaken, waar een Pure kleurspecialist deskundig adviseert bij het maken van de mooiste kleurencombinaties. Hier vindt u ook handgeschilderde, kleurechte A4 stalen zodat u de kleuren thuis in alle rust kunt uittesten. U vindt de Pure verkooppunten op de geheel vernieuwde website van Flexa: www.flexa.nl.

Bron: In samenwerking met Flexa