WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Altijd Dierendag met 9x beestachtig mooi behang

Behang met dierenprints worden vaak voor de kinderkamer uitgekozen, terwijl de woonkamer, keuken en gang ook enorm opfleuren van een zebra, kraanvogel of slingeraap. Wil je iedere dag Dierendag vieren, laat je daar dan niet van weerhouden. Geef die ene saaie muur een beestachtig mooie make-over met dierenbehang.

vtwonen 07-2021 | een bureau met een zwarte rieten stoel, met flamingo bloemetjes behang en kinderboeken | dierenbehang | behang met flamingo
Flamingobehang Marit van Kwantum. Pannenrek Ikea. Bloempotjes kringloopwinkel en rommelmarkt. Boekenhouder Ikea. Bureau privébezit. Knoppen Tiger. Bureaustoel Ikea.

Bontgekleurd

Durf jij het aan? Met dierenbehang in uitgesproken kleuren haal je een echte eyecatcher in huis. Vul er geen meters muur mee, maar kies dat ene wandje dat nu een beetje wegvalt. En wat dacht je van het toilet of boven het aanrechtblad? Zo heb je op deze plekken altijd een vrolijk makend uitzicht.

LEES OOK
Dierenprints in huis: van kraanvogelbehang tot olifantenpoeppapier

Klassiek tintje

Behang met vissen, kraanvogels of apen… Het klinkt misschien wat boho en over the top, maar in zwart en wit krijgt het ineens een heel klassieke uitstraling. Vooral de matzwarte (of donkergroene) ondergrond maakt het classy en vrolijk tegelijk. Heeft jouw huis een Scandinavische sfeer? Dan past het zwart-wit ook prachtig.

Apen en bloemen op het behang van Praxis

Doe maar subtiel

Zand- en aardetinten blijven in 2021 nog steeds de trend. Ze geven een warme sfeer aan de ruimte en laten je heel even wegdromen richting zonnige bestemmingen. Die flamingo’s en koala’s op dit dierenbehang helpen natuurlijk ook een handje mee.

Ferm Living koala-behang

nog meer: verf en behang