WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

vtverbouwen: hét magazine voor iedereen die gaat verbouwen

Je hoeft niet te verhuizen om een woning te krijgen die voldoet aan je wensen. Verbouwen blijkt in veel gevallen een prima optie. vtverbouwen helpt verbouwers in spe op weg. Het vuistdikke magazine komt vier keer per jaar uit en staat boordevol praktische informatie, zodat jij vol zekerheid een verbouwing kunt instappen. In de bewaargidsen wordt elke keer een ander verbouwproject tot in de puntjes behandeld. Van de keuken en badkamer tot uitbouwen en verduurzamen.

vtverbouwen magazine keuken verbouwen

vtverbouwen: keuken

Voor iedereen die een droomkeuken voor ogen heeft is deze editie van vtverbouwen onmisbaar. Zo krijg je een kijkje in de keuken van anderen, worden zes keukenstijlen behandeld (van landelijk tot industrieel) en ontdek je de laatste keukentrends. Ook handig: het stappenplan dat je helpt bij het realiseren van je droomkeuken. En niet geheel onbelangrijk: het financiële plaatje achter het verbouwen van een keuken wordt uitgebreid besproken.

Vtverbouwen keuken is het meest complete keukenmagazine met 260 (!) pagina’s inspiratie voor slechts € 14,95.

vtverbouwen magazine uitbouwen

vtverbouwen: badkamer

Zoek je naar een nieuwe badkamer of wil je de boel opfrissen? In deze editie van vtverbouwen lees je alles over het indelen van een badkamer, doe je inspiratie op in de uitgebreide shopgids en leer je van de hoed en de rand over badkamermaterialen. Ook fijn: binnenkijken in de meest unieke badkamers en een gedetailleerd stappenplan om tot jouw ideale badkamer te komen.

Vtverbouwen badkamer is het meest complete badkamermagazine met 260 (!) pagina’s inspiratie voor slechts € 14,95.

vtverbouwen: extra m2 aan je huis

Wil je meer ruimte in huis? Overweeg je een uit- of aanbouw? Dan is vtverbouwen je beste vriend. Laat je inspireren door de verbouwing van anderen, leer hoe je een groter huis kunt creëren met kleine ingrepen en achterhaal waar je die kostbare extra vierkante meters vandaan haalt. Ook krijg je volop advies van architecten over het winnen van ruimte en doe je inspiratie op in de uitgebreide shopgids.

Vtverbouwen extra m2 is het meest complete magazine voor het vergroten van je huis met 260 (!) pagina’s inspiratie voor slechts € 14,95.

vtverbouwen magazine duurzaam wonen

vtverbouwen: futureproof

Het huis van de toekomst verbruikt weinig energie en is gebaseerd op duurzame materialen. In dit magazine vind je een checklist waarmee je kunt bepalen hoe duurzaam jouw woning is, vertellen pioniers over de woningen van morgen, kijk je binnen bij vijf duurzame huizen én lees je over de veilige en besparende voordelen van een slim woning.

Vtverbouwen futureproof staat boordevol verbouwtips en inspiratie en is nu verkrijgbaar voor slechts € 14,95.

Altijd op de hoogte blijven

Het nemen van een abonnement op vtverbouwen is niet mogelijk, dus houd onze website, social media-kanalen (Facebook en Instagram) en nieuwsbrief in de gaten om nooit een nummer te missen. Losse nummers online bestellen is wel mogelijk. Meer verbouwinspiratie nodig? Lees hier alles wat je wilt weten over verbouwen.

nog meer: vtverbouwen