Nu verkrijgbaar: vtverbouwen keuken no. 3

beeld vtwonen Beeld

Kies je ervoor om te verbouwen in plaats van te verhuizen om een droomkeuken te vinden, dan heb je aan vtverbouwen keuken no. 3 een goede partner. Dit vuistdikke bewaarnummer staat vol inspiratie en informatie over alle aspecten van het verbouwen van een keuken.

Lees verder onder de advertentie

vtverbouwen keuken no. 3

Koken, thee zetten, ontbijten, borrelen: de keuken is een plek waar we veel tijd doorbrengen. Daarom moet deze ruimte niet alleen superpraktisch, maar ook sfeervol zijn. Omdat trends en ontwikkelingen niet stilstaan én we in één nummer niet alle informatie konden delen, hebben we een derde nummer van vtverbouwen keuken gemaakt.

HEBBEN?
Bestel vtverbouwen keuken no. 3 hier

Lees verder onder de advertentie

Wat kun je verwachten van vtverbouwen keuken no. 3?

Toe aan een upgrade van de keuken? Dan is het een goed plan om dit nummer, dat maar liefst 260 pagina’s dik is en slechts € 14,95 kost, in huis te halen. Dit vind je onder andere in het nummer:

  • Binnenkijken in inspirerende keukens
  • Shop alles voor de keuken: spoelbakken, greepjes, kranen en verlichting
  • In 10 stappen naar een perfecte keuken
  • Welke stijl krijgt de keuken? 6 woonstijlen op een rij
  • Styleguide
  • Alles over je ideale keukenblad

Gratis thuisbezorgd

vtverbouwen keuken no.3 ligt nu in de schappen. Je kunt ‘m natuurlijk ook online bestellen. Helemaal fijn: je betaalt geen verzendkosten. Een abonnement nemen op vtverbouwen is niet mogelijk, dus houd onze website, social media-kanalen en nieuwsbrief in de gaten om nooit een nummer te missen. Nog niet uitgelezen? Laat je inspireren door onze vtwonen specials.

Lees verder onder de advertentie

Meer verbouwinspiratie nodig?
Lees hier alles wat je wilt weten over verbouwen