WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Nu verkrijgbaar: vtverbouwen duurzaam

Of je je nu zorgen maakt om de toekomst van de planeet of die van je eigen portemonnee, het verduurzamen van je huis is altijd een goed idee. Want met een opwarmende aarde en stijgende energieprijzen helpen alle kleine beetjes. Van een stappenplan om energieneutraal te wonen tot een update over nieuwe duurzame bouwmaterialen: met vtverbouwen duurzaam als naslagwerk wordt je volgende verbouwproject helemaal groen.

vtverbouwen duurzaam

Wil je dat de bouw van je woning niet alleen een steentje aan het huis, maar ook aan de planeet bijdraagt? Wordt er iets in huis vervangen en ben je benieuwd welk materiaal minder impact op de natuur heeft? Moet er geïsoleerd worden omdat je de energierekening wilt verlagen? Dan is vtverbouwen duurzaam je antwoord. Deze dikke bewaargids (260 pagina’s!) staat bomvol informatie en inspiratie over duurzaam verbouwen.

vtwonen

Wat kun je verwachten van vtverbouwen duurzaam?

Voor slechts €14,95 heb je een heus boekwerk waar je de hele verbouwing – van inspiratie vergaren tot kranen kiezen – plezier van kunt hebben. Dit vind je onder andere in het nummer:

  • Binnenkijkers in huizen waar creatief met duurzaamheid is omgegaan
  • Kostenplaatje: wat kost het verduurzamen van je huis?
  • Van ecologische verf tot stenen van afval: ontdek duurzame, natuurlijke bouwmaterialen
  • Stappenplan energieneutraal wonen
  • Advies van architecten
  • Alles over water

Gratis thuisbezorgd

vtverbouwen duurzaam ligt nu in de schappen. Je kunt ‘m natuurlijk ook online bestellen. Helemaal fijn: je betaalt geen verzendkosten. Het nemen van een abonnement op vtverbouwen is niet mogelijk, dus houd onze website, social media-kanalen en nieuwsbrief in de gaten om nooit een nummer te missen. Nog niet uitgelezen? Laat je inspireren door onze vtwonen specials.

Meer verbouwinspiratie nodig? 
Lees hier alles wat je wilt weten over verbouwen

nog meer: vtverbouwen