Nu te koop: vtverbouwen badkamer no. 3

beeld vtwonen Beeld

Is badderen voor jou een highlight van de dag, maar ziet de badkamer er als een low point uit? Of het nou om een andere tegel in de douche of een volledige make-over van het badvertrek gaat, inspiratie is tijdens zo’n project nooit mis. Bof jij even, want vtverbouwen badkamer no.3 ligt nú in de winkels!

Lees verder onder de advertentie

vtverbouwen badkamer no.3

Een snelle douche voor de dag begint, een ontspannend bad vol bubbels na een dag productief zijn en alles ertussenin, in de badkamer spendeert je jaarlijks heel wat uren. Dat het een fijne plek is voor lichaam én geest, is dus geen overbodige luxe. En als de plek er dan ook nog prachtig uitziet, kan je relaxmoment al helemaal niet meer stuk.

Inspiratieloos? Of voelt het project intimiderend? De vtverbouwen badkamer no.3 biedt een helpende hand. Blader door maar liefst 260 pagina’s inspiratie en informatie, waarmee die gedroomde nieuwe look van de badkamer een stuk dichterbij komt.

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
Van stuc tot tegel: zo creëer je een betonlook in de badkamer

Dit lees je in de special

  • Veel inspiratie en binnenkijkers in badkamers, van Bali-sfeer tot vintage feestje.
  • Een grote styleguide voor een landelijke stijl, een badkamer met aardetinten of juist een design look.
  • Alles over materialen voor de vloer en wanden.
  • De perfecte indeling voor iedere grootte badkamer: small, medium of large.
  • Shoppen voor de badkamer: de mooiste kranen, baden en wastafels.
  • En nog veel meer.

Bestellen zónder verzendkosten

vtverbouwen badkamer no. 3 ligt nu in de winkel. Je kunt ‘m natuurlijk ook online bestellen, en dan valt ie zonder verzendkosten binnen twee werkdagen bij je op de mat. Het nemen van een abonnement op vtverbouwen is niet mogelijk, dus houd onze website, social media-kanalen en nieuwsbrief in de gaten om nooit een nummer te missen. Nog niet uitgelezen? Laat je inspireren door onze vtwonen specials.

Lees verder onder de advertentie