vtwonen

Even voorstellen: de vtwonen stylisten

Dankzij onze vtwonen stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde worden de bewoners weer verliefd op hun huis.

stylisten-vtwonen-h

Even voorstellen:

Vraag een vtwonen stylist waarom hij doet wat ie doet en je krijgt als antwoord: ‘Ik bén mijn werk!’ Mooie spullen, inspirerende plekken, reizen en creatieve geesten inspireren hun tot het maken van mooie interieurs. De juiste mensen dus voor een nieuwe look voor je interieur. vtwonen stylisten Frans, Fietje en Marianne zijn ook bepaald geen groentjes in het stylingvak; stuk voor stuk hebben ze al heel wat jaren ervaring in het mooier en praktischer maken van onze huizen. Of het nu gaat om indeel-, kleur- en stylingideeën, de nieuwste trends toepassen, zelfmakers bedenken… deze creatievelingen maken er altijd iets bijzonders van.

Quotes

Fietje Bruijn: ‘Mijn stijl is stoer, stevig. Ik ben vooral van het indelen en houd van functionaliteit.’

Marianne Luning: ‘Een stylingklus is geslaagd als ik er een goed gevoel bij heb, als anderen geïnspireerd raken en zo op nieuwe ideeën komen. Kortom, ik maak graag mensen blij met mijn werk!’

Frans Uyterlinde: ‘Ik houd niet van stylen om het stylen; in mijn werk zit altijd een handig idee, of het nu gaat om opbergen, indelen of kleur.’

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

joke henrotte op 2 november 2017 om 07:29

Wij gaan naar een nieuw te bouwen appartement in 2018,( Mayenne Purmerend).
Graag zou ik in contact willen komen met styliste Fietje Bruyn of Marianne Luning.

>

vtwonen op 3 november 2017 om 08:50

Beste Joke, helaas is het niet mogelijk om onze stylisten in te huren voor persoonlijk advies. Sorry!

>

Elly Barendregt op 21 mei 2017 om 19:10

Is het mogelijk Frans Uyterlinde in te huren voor een staladvies?
Met vriendelijke groet,
Elly

>

vtwonen op 22 mei 2017 om 07:06

Beste Elly, helaas is dit niet mogelijk. Onze stylisten vliegen en rennen al de dag door met de 24 uren die per dag beschikbaar zijn :)

>

Janine op 19 april 2017 om 12:04

Hi Vtwonen, wij beginnen binnenkort aan een verbouwing van een schuur met drie b&b kamers er in. Nu dacht ik dit is toch een mooie ruimte om los te gaan op interieur gebied. Ik ben niet van plan een stylist in te huren maar misschien kunnen we iets voor elkaar beteken? Of kunnen jullie het gebruiken voor het programma verbouwen of verhuizen? Groetjes, Janine

>

vtwonen op 20 april 2017 om 07:03

Beste Janine, voor ons programma Verbouwen of Verhuizen kun je je opgeven door een mail te sturen naar vtwonenverbouwen@idtv.nl. Verder kunnen we niet direct iets voor elkaar betekenen. Heel veel succes met de verbouwing!

>

andrea op 14 februari 2017 om 15:09

beste VTwonen, wat een geweldige programma's maken jullie, ik heb hieronder al gelezen dat de stylisten van het programma niet in te huren zijn, nu is mijn vraag of jullie een goede stylist(e) weten die wel in te huren zijn en de richting van Frans opgaan
ik hoor graag van jullie,
gr andrea

>

vtwonen op 15 februari 2017 om 08:00

Beste Andrea, je zou eens rond kunnen snuffelen op stylink.nl: http://www.stylink.nl/home

>

bianca op 3 januari 2017 om 18:03

Beste VT-wonen,

Met liefde kijken we elke keer naar jullie programma. We zijn al bij de stijlkamers geweest bij Eijerkamp en hebben op dit moment 11 kleuren verf op de muur en dan heb ik het nog niet over de staaltjes die geplakt zijn haha. We komen dus gewoon niet uit de kleur. Of hij vind het niet mooi of ik niet, of de bank kleurt er niet goed bij. hihi

Best een lastige keuze dus. Is er een stylist tegen vergoeding natuurlijk in te huren, zodat ze advies kunnen geven.

Ik hoor het graag,

groetjes Bianca

>

vtwonen op 5 januari 2017 om 07:26

Beste Bianca, helaas kunnen onze stylisten je niet helpen met persoonlijk advies. Bij Eijerkamp kunnen ze wel helpen met stylingadvies op maat. Heb je daar al eens geïnformeerd?

>

Arianne op 14 december 2016 om 20:48

Hallo, is Frans in te huren? Kom helaas (nog) niet in aanmerking voor jullie programma maar we zouden ons graag door Frans laten adviseren. Alvast bedankt!

>

vtwonen op 20 december 2016 om 07:23

Beste Arianne, helaas kan Frans geen persoonlijke adviezen geven. Met maar 24 uur in een dag is het al rennen en vliegen ;)

>

Hans van Dijk op 3 september 2016 om 20:30

Beste VTWonen,
Vanavond (3-9-2016 op SBS9 om 18:35) het programma gezien, waarin Marianne Luning een prachtige foto van paarden aan het strand (het behang waar zij op de foto bovenaan deze pagina voor staat) laat afdrukken op behang. Ik zou heel graag dat zelfde behang straks in mijn nieuwe woning op de muur aanbrengen. Waar kan je dat soort behang laten maken/bestellen, en dan ook met die specifieke afbeelding? Vriendelijke groet, Hans

>

vtwonen op 5 september 2016 om 07:03

Beste Hans, wat een blikvanger hè! Je kunt dit behang in huis halen. Het beeld kun je hier downloaden: https://www.rijksmuseum.nl/nl/mijn/verzamelingen/123448--jan-dijkstra/mauve/objecten#/SK-A-3602,0 Wij hebben het behang op maat laten printen bij BN International: http://www.bnint.com/ Meer leuk producten gezien of wil je de beelden van de make-over terugzien? Kijk dan nog even op deze pagina: http://www.vtwonen.nl/tv/weer-verliefd-op-je-huis/aflevering-2-kijken-en-shoppen/

>

Agnes Hypta op 21 juni 2016 om 16:00

Beste vtwonen,

Ik heb op jullie advies een stijlbon besteld. Helaas tot op heden heb ik hem niet kunnen ontvangen.
Per mail krijg ik geen gehoor, via Facebook ook niets!
Hoe komt ik in contact met beste Bedrijf of misschien nog beter, hoe krijg ik m'n geld terug.

Met vriendelijke groet,
Agnes

>

vtwonen op 27 juni 2016 om 08:12

Hoi Agnes, wil je een mailtje sturen naar internetredactie@vtwonen.nl? Dan kunnen we je helpen aan een persoonlijk mailadres.

>

Alice Kunemund op 27 maart 2016 om 19:58

Goedenavond,

Met veel plezier kijk ik altijd naar het programma.

Ik weet wat ik mooi vind maar vind het moeilijk om te combineren.

Nu heb ik een woning gekocht waar ik de hele woonkamer opnieuw kan inrichten.

Zijn de stylisten ook buiten het programma werkzaam in hun vak. Zijn te tegen een vergoeding ook prive inzetbaar om een woonkamer te stylen?

Met vriendelijke groet,
Alice Kunemund

>

vtwonen op 29 maart 2016 om 07:30

Beste Alice, helaas kunnen we onze stylisten niet uitlenen ;) Veel geluk in je nieuwe woning!

>

elvira veldhuis op 8 maart 2016 om 23:28

Hallo,
Wij hadden ons al eerder opgegeven voor vtwonen make over, we zijn wel benaderd, en moesten foto's sturen, maar uiteindelijk niet geworden. Men zei toen, misschien volgend seizoen, maar we hebben niets meer vernomen helaas. We hebben het dus met bloed, zweet en tranen zelf gedaan, en zijn zelfs nog bij elkaar :-) nu de woonkamer nog. Eén ding is een bottleneck en dat is de lange muur. Daar zouden we heel graag van frans advies voor willen vwb behangkeuze. Zouden jullie dat dan voor ons voor elkaar kunnen krijgen? Bedankt voor jullie reactie.

>

vtwonen op 9 maart 2016 om 08:14

Hoi Elvira, wat leuk om te horen dat jullie zelf aan de slag zijn gegaan! Helaas kunnen we niet helpen bij het laatste stukje. Frans maakt graag heel veel mensen blij met een mooie make-over, maar heeft gewoonweg te weinig tijd om iedereen advies te geven. Sorry!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties