WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Even voorstellen: dit zijn de vtwonen stylisten

Dankzij het harde werk van de vtwonen-stylisten Liza Wassenaar, Fietje Bruijn, Marianne Luning, Eva van de Ven en Frans Uyterlinde worden bewoners weer verliefd op hun huis. Graag stellen we onze stylisten even aan je voor. Kijk hier alle afleveringen van ‘Weer verliefd op je huis’ terug. 

vtwonen stylisten weer verliefd op je huis tv-programma

Dit zijn de vtwonen stylisten die je kent van ‘Weer verliefd op je huis’

Vraag een vtwonen stylist waarom hij doet wat ie doet en je krijgt als antwoord: ‘Ik bén mijn werk!’ Mooie spullen, inspirerende plekken, reizen en hun eigen creatieve geesten geven de stylisten inspiratie voor het creëren van de mooiste interieurs. De juiste mensen dus voor een nieuwe look voor je interieur. vtwonen stylisten Liza, Fietje, Eva, Frans en Marianne zijn ook bepaald geen groentjes in het stylingvak; stuk voor stuk hebben ze al heel wat jaren ervaring in het mooier en praktischer maken van onze huizen. Of het nu gaat om indeel-, kleur- en stylingideeën, de nieuwste trends toepassen, zelfmakers bedenken… deze creatievelingen maken er altijd iets bijzonders van.

Liza Wassenaar

Liza Wassenaar portret

Liza Wassenaar (28) is sinds 2015 stylist bij vtwonen en woont met vriend Thomas, baby Feija en kat Alp (hij ontleent z’n naam aan de kleur van de besneeuwde Alpen) in Oegstgeest. ‘Ik wilde al mijn hele leven stylist worden. Zelfs in oude schoolwerkjes wist ik het al te benoemen.’ Lees hier meer over Lisa of bekijk al het werk van Lisa Wassenaar.

Fietje de Bruijn

vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 11 aflevering 12 | fotografie Brenda van Leeuwen

Fietje woont in het prachtige Amsterdam-Zuid en vertoeft regelmatig in haar tuinhuis in een volkstuin aan de rand van de stad. Met haar eclectische interieurstijl en motto dat een huis vooral persoonlijk moet zijn creëert ze al 25 jaar de mooiste producties voor vtwonen. ‘Mijn stijl is stoer, stevig. Ik ben vooral van het indelen en houd van functionaliteit.’ Lees hier meer over Fietje of bekijk al het werk van Fietje de Bruijn.

Marianne Luning

vtwonen-vttv-MarianneLuning-vitirinekast

Marianne woont afwisselend met hond Yogi in haar stadsappartement in Amsterdam en – in de weekenden – haar buitenhuisje aan een meer. ‘Ik heb het geluk dat ik mag genieten van the best of both worlds.’ Lees hier meer over Marianne of bekijk al het werk van Marianne Luning.

Frans Uyterlinde

vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 11 aflevering 9 | fotografie Brenda van Leeuwen | styling Frans Uyterlinde

Frans woont met zijn partner Theo en hun twee valkparkieten Ria Valk en Dolly Parton in een penthouse in Amsterdam. Frans Uyterlinde is 20 jaar stylist geweest bij vtwonen en werkt tegenwoordig als zelfstandig interieurontwerper. Frans blijft gelukkig een aantal metamorfoses voor zijn rekening nemen in ‘Weer verliefd op je huis’. Lees hier meer over Frans Uyterlinde.

Eva van de Ven

vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 11 aflevering 3 | stylist Eva van de Ven

Persoonlijk en warm, dat is de stijl van vtwonen stylist Eva van de Ven. Ze kijkt altijd goed naar een specifieke ruimte. Het licht, de indeling en functionaliteit staan bovenaan haar lijstje. Haar stijl? Basic met een randje raffinement.  ‘Als ik kan visualiseren wat een ander in zijn hoofd heeft, dan heb ik mijn doel bereikt!’ Bekijk hier al het werk van Eva van de Ven.

Marianne Luning:

‘Ik heb het geluk dat ik mag genieten van

 

the best of both worlds.’

nog meer: tv