Even voorstellen: de vtwonen stylisten

Dankzij onze vtwonen stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde worden de bewoners weer verliefd op hun huis.

stylisten-vtwonen-h

Even voorstellen:

Vraag een vtwonen stylist waarom hij doet wat ie doet en je krijgt als antwoord: ‘Ik bén mijn werk!’ Mooie spullen, inspirerende plekken, reizen en creatieve geesten inspireren hun tot het maken van mooie interieurs. De juiste mensen dus voor een nieuwe look voor je interieur. vtwonen stylisten Frans, Fietje en Marianne zijn ook bepaald geen groentjes in het stylingvak; stuk voor stuk hebben ze al heel wat jaren ervaring in het mooier en praktischer maken van onze huizen. Of het nu gaat om indeel-, kleur- en stylingideeën, de nieuwste trends toepassen, zelfmakers bedenken… deze creatievelingen maken er altijd iets bijzonders van.

Quotes

Fietje Bruijn: ‘Mijn stijl is stoer, stevig. Ik ben vooral van het indelen en houd van functionaliteit.’

Marianne Luning: ‘Een stylingklus is geslaagd als ik er een goed gevoel bij heb, als anderen geïnspireerd raken en zo op nieuwe ideeën komen. Kortom, ik maak graag mensen blij met mijn werk!’

Frans Uyterlinde: ‘Ik houd niet van stylen om het stylen; in mijn werk zit altijd een handig idee, of het nu gaat om opbergen, indelen of kleur.’

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Desire op 25 november 2018 om 22:52

Kan iemand mij vertellen wie de styliste aankleed. Ik ben erg benieuwd waar het zwarte fluwele jasje en rode sweater met ciao tekst vandaan komt!

>

vtwonen op 16 januari 2019 om 07:55

Beste Desire,
De stylisten stellen zelf hun outfit samen. Mochten zij dit in samenwerking doen, dan is het onderaan het artikel vermeld.
Hartelijke groet,
vtwonen

>

Martje op 26 oktober 2018 om 11:42

Hoe kan ik nu aan een goede styliste komen die mijn smaak heeft ? Industrieel, natuurlijk hout, licht maar toch warm... ?

>

vtwonen op 30 oktober 2018 om 07:44

Beste Martje, helaas zijn onze stylisten niet in de gelegenheid om persoonlijk advies te geven. Zijn ze te druk voor. Maar je zou wel hier een kijkje kunnen nemen: http://www.stylink.nl/etalages/?qc1=33

>

Andrea Fuhrmann op 1 oktober 2018 om 14:35

Wat moet/kun je doen om in jullie programma terecht te komen?

>

vtwonen op 16 oktober 2018 om 09:35

Beste Andrea, om kans te maken op een make-over door een van onze stylisten willen we je vragen om dit formulier in te vullen: https://www.sbs6.nl/programmas/vtwonen/aanmelden-vtwonen/ Mocht je geselecteerd worden voor deelname, dan nemen we contact met je op.

>

Jenneke van der Leede op 25 september 2018 om 09:40

Ik zou graag meer informatie willen ontvangen over het inzetten van styliste, ik ga verhuizen.

>

vtwonen op 27 september 2018 om 07:33

Beste Jenneke, onze stylisten kunnen buiten de tv-programma's niet ingehuurd worden voor persoonlijk advies. Sorry!

>

Koos Jansen op 23 september 2018 om 16:27

Hallo,

In verschillende afleveringen zie ik de stylisten van bestaande foto's mooie uitvergrotingen maken op een soort doek/ textiel ( beetje gekreukt, niet zo heel glad en strak)? Wat is dat voor techniek, kun je dat zelf, of waar kun je dat laten doen? Ik kon het nergens meer terugvinden.

>

vtwonen op 27 september 2018 om 08:35

Beste Koos, bij More Than Canvas kan je meer informatie inwinnen. Daar laten de stylisten vaak hun foto's op canvas drukken.

>

Pons Vermeer op 22 augustus 2018 om 12:50

Goedemiddag,
Wij lopen vast in een vloerkeuze, enerzijds een gietvloer in de keuken of een pvc visgraat in de woonkamer! Wij twijfelen heel erg, kan iemand ons van advies voorzien?

Met vriendelijke groet,

>

vtwonen op 23 augustus 2018 om 07:41

Beste Pons, helaas zijn onze stylisten niet in de gelegenheid om persoonlijke adviezen te geven. Daar zijn ze te druk voor. Sorry!

>

Ellis Sommer op 29 juni 2018 om 19:50

Hoi, ik heb van de week zitten kijken naar een aflevering van vt wonen en ik dacht dat Frans de stylist toen was. Anyway, hij heeft gebruik gemaakt van behang met oude Franse hoge deuren, nou is mijn vraag, waar kan ik dit kopen en heeft Frans een eigen website met ideeën? Ik vind alle stylisten waanzinnig goed en ben altijd weer aangenaam verrast van de einduitslag. In ieder geval alvast bedankt voor de moeite.

>

Wendy Willemsberg op 7 april 2018 om 20:57

Hallo, zijn de vt wonen stylisten in te huren? Ik woon in het buitenland en heb hulp nodig om het gezellig te maken m.b.v de bestaande meubels. Spullen bijkopen is een optie. Het zou fijn zijn als ik een reactie kan krijgen. Alvast bedankt, met vriendelijke groet,

Wendy Willemsberg

>

vtwonen op 9 april 2018 om 08:04

Beste Wendy, helaas zijn stylisten Fietje en Marianne niet in te huren. Je kunt wel in contact komen met Wendy: https://wendyverhaegh.nl/

>

Fraukje op 3 april 2018 om 23:29

Hai! Hoe boek ik een vtwonen stylist? Marianne Luning? Groet Fraukje

>

vtwonen op 5 april 2018 om 19:06

Beste Fraukje, helaas is het niet mogelijk om stylist Marianne in te huren voor persoonlijk advies.

>

Lotte op 11 maart 2018 om 20:09

Hai! Ik kijk altijd met veel plezier naar het programma alleen nu vraag ik mij al langere tijd af hoe de knapste klusman van nederland heet! Ik heb het over Joey..... lieve groetjes lotte

>

vtwonen op 12 maart 2018 om 11:13

Beste Lotte, je hebt de naam stiekem al toch? Een achternaam hebben we helaas niet voor je!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties