Even voorstellen: de vtwonen stylisten

Dankzij onze vtwonen stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde worden de bewoners weer verliefd op hun huis.

stylisten-vtwonen-h

Even voorstellen:

Vraag een vtwonen stylist waarom hij doet wat ie doet en je krijgt als antwoord: ‘Ik bén mijn werk!’ Mooie spullen, inspirerende plekken, reizen en creatieve geesten inspireren hun tot het maken van mooie interieurs. De juiste mensen dus voor een nieuwe look voor je interieur. vtwonen stylisten Frans, Fietje en Marianne zijn ook bepaald geen groentjes in het stylingvak; stuk voor stuk hebben ze al heel wat jaren ervaring in het mooier en praktischer maken van onze huizen. Of het nu gaat om indeel-, kleur- en stylingideeën, de nieuwste trends toepassen, zelfmakers bedenken… deze creatievelingen maken er altijd iets bijzonders van.

Quotes

Fietje Bruijn: ‘Mijn stijl is stoer, stevig. Ik ben vooral van het indelen en houd van functionaliteit.’

Marianne Luning: ‘Een stylingklus is geslaagd als ik er een goed gevoel bij heb, als anderen geïnspireerd raken en zo op nieuwe ideeën komen. Kortom, ik maak graag mensen blij met mijn werk!’

Frans Uyterlinde: ‘Ik houd niet van stylen om het stylen; in mijn werk zit altijd een handig idee, of het nu gaat om opbergen, indelen of kleur.’

nog meer: tv

Reacties:

Anoniem op 6 oktober 2014 om 00:04

Ik ben erg benieuwd waar de kast/bank/wandmeubel uit aflevering 1 vandaan komt.
Als ik het goed heb begrepen is deze op maat gemaakt; waar zou dit gedaan kunnen worden?

Ik hoor het graag!

Groeten, Saskia van der Zee

Hi Saskia, alle producten die gebruikt zijn in de eerste aflevering kun je via deze link terugvinden: http://www.vtwonen.nl/tv/producten-tv/aflevering-1-shop-de-producten/

Anoniem op 21 oktober 2014 om 19:32

Ik zou graag willen weten waar ik het schilderij behang van aflevering 2 kan bestellen? Ik kan het nergens vinden.alvast bedankt

Anoniem op 26 oktober 2014 om 19:04

Ik ben helemaal onder de indruk van t werk van Fietje Bruijn.
Graag willen wij stylingadvies van Fietje.
Wij hebben een prachtig vrijstaand huis met veel ramen, dus veel licht, muren allemaal wit, maar nu wil ik toch wel warmte……hoe kan ik een afspraak maken?

Zeer vriendelijke groet
Monique

Hi Monique, wat leuk om te horen dat je Fietjes werk mooi vindt! Helaas is het niet mogelijk om de stylisten langs te sturen voor persoonlijk advies, daar zijn zij gewoonweg te druk voor. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor een eventueel vervolg op het televisieprogramma en de oproep voor nieuwe aanmeldingen.

Anoniem op 3 november 2014 om 16:39

Wij vinden de stylingtips van Marianne Luning prachtig! Wij zouden heel graag een advies willen. Is dit mogelijk?

Helaas is Marianne druk, druk, druk en is het daarom niet mogelijk om persoonlijk advies aan kijkers te geven. Mocht je toch een poging willen wagen dan kun je jezelf opgeven voor het programma via deze link: http://www.sbs6.nl/programmas/vtwonen/pagina/aanmelden-1000000/

Anoniem op 30 november 2014 om 19:50

Hoi team van vt wonen, elke week geniet ik weer van jullie programma. Zo ook vanavond(30 november). Het loft is werkelijk fantastisch geworden. Het behang dat is gebruikt vind ik geweldig en ben benieuwd waar dit verkrijgbaar is. en welke kleur groen is gebruikt. Alvast bedankt.
Met vriendelijke groeten,
Danielle Zijlstra

Hi Danielle, bij Designwebwinkel kun je terecht voor het mooie behang: http://www.designwebwinkel.nl/a-38893726/wall-deco-interieur/wall-deco-mandala/ De vergrijsd groene muurverf staat in de lijst van gebruikte producten vermeld en is ‘parallel’ S 4010-G50.

Anoniem op 30 november 2014 om 19:55

Wij zijn helemaal weg van jullie programma.
Heel erg leuk e leerzaam te zien.
Zelf zoeken we ook al eentje naam een betere oplossing voor de indeling van de woonkamer,we komen er niet echt uit.
Kunnen jullie ons om weg helpen, dat zouden we zeer of prijs stellen.

Met vriendelijke groet,

Cees Broere.

Hi Cees, helaas hebben stylisten geen tijd om naast hun andere werkzaamheden persoonlijk advies te geven.

Anoniem op 30 november 2014 om 20:34

Aflevering 10, ik vind het behang (industrieel met mandala) in de loft in Eindhoven prachtig. Waar is dit te koop?

Hi Lizette, bij Designwebwinkel kun je terecht voor het mooie behang: http://www.designwebwinkel.nl/a-38893726/wall-deco-interieur/wall-deco-mandala/

Anoniem op 1 december 2014 om 09:58

Wauw~! Net jullie laatste aflevering gezien, waarin Frans de loft in Eindhoven onder handen neemt.

Echt heel erg indrukwekkend en origineel gedaan! Prachtig,
had even zin om complimentje hiervoor te geven.

Groetjes Marian

Anoniem op 21 december 2014 om 17:23

Beste redactie, ik kijk altijd met veel plezier naar jullie programma en vroeg me af of jullie ook particuliere woonadviezen geven. Wij hebben een leuk vrijstaand huis, waar we gelijk verliefd op werden. Maar na de koop blijkt door de grote hoeveelheid ramen, het ontbreken van muren en de doorloop naar de kamer, keuken en tuindeur het moeilijk om onze woonkamer gezellig en functioneel in te delen. Verder is het een heerlijk huis:)
Dank & groeten Suzanne

Hi Suzanne, helaas zijn onze stylisten niet in de gelegenheid om persoonlijke adviezen te geven. We zijn wel bezig met een project waar je iets aan zou kunnen hebben. Wat we je voor nu willen zeggen, is: houd onze site in het nieuwe jaar in de gaten! 🙂

Anoniem op 29 december 2014 om 22:43

Wij kijken altijd met veel plezier naar jullie programma, vooral Fietje haar stijl vinden wij waanzinnig!
Ook verslaafd aan de magazines (en app).., wij kunnen niet wachten tot we eindelijk kunnen gaan samen wonen!!
maar eerst… een vast contract..

Tot die tijd knutselen aan een moodboard & kijken naar jullie fantastische programma!
Groetjes & alvast een fijne jaarwisseling toegewenst voor het gehele team,

Ernst en Jessica

Anoniem op 11 januari 2015 om 18:54

beste Redactie, wij zitten geregeld naar uw programma te kijken en dan kijken we daarna om ons heen! wij hebben een jaren-30 woning in Amersfoort en zouden graag onze woonkamer willen re-stylen. maar hoe? dat is nu de vraag! we hebben redelijk wat marokkaans-zilver spulletjes en deze stijl spreekt ons het meeste aan. een muur een kleur geven? de bank op een andere plaats? heel graag zouden wij uw advies willen middels 1 van uw stylisten!
heel graag zouden we van u horen.
alvast vriendelijk bedankt voor uw moeite!
met vriendelijke groeten,
Evelien Bloemhof en HenkJan Strikkers
Soesterweg 412
3812 BK Soesterweg
telefoon: 06-52341196

Hi Evelien en HenkJan, helaas zijn onze stylisten niet in de gelegenheid om particulier advies te geven naast hun andere werkzaamheden. Wel willen we jullie aanraden om onze site in de gaten te houden, want er worden plannen gemaakt waar jullie zeker iets zouden kunnen hebben. Voor nu kunnen helaas niks voor jullie betekenen, sorry!

Anoniem op 6 april 2015 om 17:00

Beste Marianne Luning,

Bent u ook voor privé styliste opdrachten in te huren?
Hoe kan ik u bereiken?
Bvd voor uw reactie.
Met vr groeten,
Mevr. J. Riphagen

Beste, helaas hebben we bij vtwonen niet genoeg handen om particuliere opdrachten aan te nemen. Onze stylisten kunnen daarom helaas geen privé advies geven. Mocht je toch een stylist in willen huren dan willen we je adviseren eens contact op te nemen met Stijlbon. Zijn verzorgen ook interieuradviezen en kunnen je op weg helpen met inspiratie. Succes!

Anoniem op 8 april 2015 om 16:27

Beste stylisten,

Zijn er ook stage plekken beschikbaar?
Ik doe zelf de opleiding, interieur adviseur,
en zou heel graag een paar maanden met jullie mee willen werken
aan jullie lopende projecten en ideeën.

Graag hoor ik of dit mogelijk is..
Vriendelijke groet,

Anneline

Beste Anne-Line, wat leuk om te horen dat je stage zou willen lopen bij vtwonen. Als je een mail zou willen sturen naar vtwonen.nl@sanoma.com dan komt je mailtje op de printredactie terecht. Zij kunnen je verder informeren over eventuele stageplekken.

Anoniem op 7 november 2015 om 22:29

Hallo allemaal!

Mijn naam is Saffier, ik ben 20 jaar en ik doe een opleiding voor Interieuradviseur. Op het moment zit ik in het vierde leerjaar en moet ik voor mijn examen een stageplek hebben. Aangezien ik uw programma trouw volg en hier veel richtlijnen en benader wijzen uit haal, en dus veel van leer, leek het mij ontzettend tof om stage te lopen in uw bedrijf. Is dit een mogelijkheid> Zo ja, aan wie kan ik mijn verdere informatie sturen?

Ik wacht uw reactie af,

Groetjes Saffier

Beste Saffier, je mag een mailtje sturen naar vtwonen.nl@sanoma.com. Succes 🙂

Anoniem op 16 november 2015 om 20:31

Hallo VTwonen,

Ik zie dat jullie de mogelijkheid hebben om stage te lopen op het gebied interieur, maar hebben jullie ook stage mogelijkheid op product presentatie (Visual Merchandising) gebied en eventueel in combinatie met digitaal werk? (VT wonen Magazine)

Ik hoor graag van jullie!

Met vriendelijke groet,
Manon

Beste Manon, op de webredactie hebben we zo snel geen stage die op jouw beschreven wensen aansluit. Maar je kunt altijd een poging wagen per mail met verdere uitleg. Wie weet komt er alsnog wat uit.

Anoniem op 24 november 2015 om 20:13

Hallo VTwonen,

Mijn naam is Maud van Creij, 18 jaar, studerende aan het SintLucas op de afdeling Vormgeving Product Presentatie.
Dit jaar loop ik een schooljaar lang stage, dit in twee periodes.
Ik was benieuwd of jullie een gemotiveerde stagiair kunnen gebruiken rond 22 Januari 2016.
Dankzij VTwonen ben ik ontzettend geïnspireerd geraakt en ik sta open voor nieuwe uitdagingen en ben bereid ontzettend veel te leren.

Ik hoop op een enthousiaste reactie,

Met vriendelijke groet,
Maud van Creij

Beste Maud, wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een stage bij ons. Je kunt een mailtje sturen naar: vtwonen.nl@sanoma.com

Anoniem op 7 februari 2016 om 20:17

Ik zie eigenlijk allleen maar woonkamers die gerestyled worden.
Wij zijn op zoek naar inspiratie voor onze slaapkamer.
Niet zo groot maar willen het bed in het midden van de kamer plaatsen.
Doen jullie in het programma alleen maar woonkamers?

Hoi Elly, we stylen inderdaad voornamelijk woonkamers. Af en toe geven we een slaapkamer ook een mooie make-over, zoals tijdens deze uitzending: http://blog.vtwonen.nl/tv/weer-verliefd-op-je-huis/aflevering-4-kijken-en-shoppen-seizoen-3/. Hopelijk vind je daar inspiratie voor jullie slaapkamer.

Anoniem op 17 februari 2016 om 21:01

Beste vt wonen,

Ik ben groot fan van jullie programma. Ik heb een vraag of het mogelijk is om advies te vragen of mee te doen aan jullie programma. Ik vind styliste marian echt top. Kan je ook eventueel advies krijgen buiten het programma.

Hartelijke groeten marian

Beste Marian, helaas hebben onze stylisten te weinig tijd om naast hun werk ook nog particuliere adviezen te geen. Meedoen aan ons programma kan wel. Je kunt je via deze pagina opgeven: http://www.sbs6.nl/programmas/vtwonen/pagina/aanmelden-1000000/

Anoniem op 8 maart 2016 om 23:28

Hallo,
Wij hadden ons al eerder opgegeven voor vtwonen make over, we zijn wel benaderd, en moesten foto's sturen, maar uiteindelijk niet geworden. Men zei toen, misschien volgend seizoen, maar we hebben niets meer vernomen helaas. We hebben het dus met bloed, zweet en tranen zelf gedaan, en zijn zelfs nog bij elkaar 🙂 nu de woonkamer nog. Eén ding is een bottleneck en dat is de lange muur. Daar zouden we heel graag van frans advies voor willen vwb behangkeuze. Zouden jullie dat dan voor ons voor elkaar kunnen krijgen? Bedankt voor jullie reactie.

Hoi Elvira, wat leuk om te horen dat jullie zelf aan de slag zijn gegaan! Helaas kunnen we niet helpen bij het laatste stukje. Frans maakt graag heel veel mensen blij met een mooie make-over, maar heeft gewoonweg te weinig tijd om iedereen advies te geven. Sorry!

Anoniem op 27 maart 2016 om 19:58

Goedenavond,

Met veel plezier kijk ik altijd naar het programma.

Ik weet wat ik mooi vind maar vind het moeilijk om te combineren.

Nu heb ik een woning gekocht waar ik de hele woonkamer opnieuw kan inrichten.

Zijn de stylisten ook buiten het programma werkzaam in hun vak. Zijn te tegen een vergoeding ook prive inzetbaar om een woonkamer te stylen?

Met vriendelijke groet,
Alice Kunemund

Beste Alice, helaas kunnen we onze stylisten niet uitlenen 😉 Veel geluk in je nieuwe woning!

Anoniem op 21 juni 2016 om 16:00

Beste vtwonen,

Ik heb op jullie advies een stijlbon besteld. Helaas tot op heden heb ik hem niet kunnen ontvangen.
Per mail krijg ik geen gehoor, via Facebook ook niets!
Hoe komt ik in contact met beste Bedrijf of misschien nog beter, hoe krijg ik m'n geld terug.

Met vriendelijke groet,
Agnes

Hoi Agnes, wil je een mailtje sturen naar internetredactie@vtwonen.nl? Dan kunnen we je helpen aan een persoonlijk mailadres.

Anoniem op 3 september 2016 om 20:30

Beste VTWonen,
Vanavond (3-9-2016 op SBS9 om 18:35) het programma gezien, waarin Marianne Luning een prachtige foto van paarden aan het strand (het behang waar zij op de foto bovenaan deze pagina voor staat) laat afdrukken op behang. Ik zou heel graag dat zelfde behang straks in mijn nieuwe woning op de muur aanbrengen. Waar kan je dat soort behang laten maken/bestellen, en dan ook met die specifieke afbeelding? Vriendelijke groet, Hans

Beste Hans, wat een blikvanger hè! Je kunt dit behang in huis halen. Het beeld kun je hier downloaden: https://www.rijksmuseum.nl/nl/mijn/verzamelingen/123448–jan-dijkstra/mauve/objecten#/SK-A-3602,0 Wij hebben het behang op maat laten printen bij BN International: http://www.bnint.com/ Meer leuk producten gezien of wil je de beelden van de make-over terugzien? Kijk dan nog even op deze pagina: http://www.vtwonen.nl/tv/weer-verliefd-op-je-huis/aflevering-2-kijken-en-shoppen/

Anoniem op 14 december 2016 om 20:48

Hallo, is Frans in te huren? Kom helaas (nog) niet in aanmerking voor jullie programma maar we zouden ons graag door Frans laten adviseren. Alvast bedankt!

Beste Arianne, helaas kan Frans geen persoonlijke adviezen geven. Met maar 24 uur in een dag is het al rennen en vliegen 😉

Anoniem op 3 januari 2017 om 18:03

Beste VT-wonen,

Met liefde kijken we elke keer naar jullie programma. We zijn al bij de stijlkamers geweest bij Eijerkamp en hebben op dit moment 11 kleuren verf op de muur en dan heb ik het nog niet over de staaltjes die geplakt zijn haha. We komen dus gewoon niet uit de kleur. Of hij vind het niet mooi of ik niet, of de bank kleurt er niet goed bij. hihi

Best een lastige keuze dus. Is er een stylist tegen vergoeding natuurlijk in te huren, zodat ze advies kunnen geven.

Ik hoor het graag,

groetjes Bianca

Beste Bianca, helaas kunnen onze stylisten je niet helpen met persoonlijk advies. Bij Eijerkamp kunnen ze wel helpen met stylingadvies op maat. Heb je daar al eens geïnformeerd?

Anoniem op 14 februari 2017 om 15:09

beste VTwonen, wat een geweldige programma's maken jullie, ik heb hieronder al gelezen dat de stylisten van het programma niet in te huren zijn, nu is mijn vraag of jullie een goede stylist(e) weten die wel in te huren zijn en de richting van Frans opgaan
ik hoor graag van jullie,
gr andrea

Beste Andrea, je zou eens rond kunnen snuffelen op stylink.nl: http://www.stylink.nl/home

Anoniem op 19 april 2017 om 12:04

Hi Vtwonen, wij beginnen binnenkort aan een verbouwing van een schuur met drie b&b kamers er in. Nu dacht ik dit is toch een mooie ruimte om los te gaan op interieur gebied. Ik ben niet van plan een stylist in te huren maar misschien kunnen we iets voor elkaar beteken? Of kunnen jullie het gebruiken voor het programma verbouwen of verhuizen? Groetjes, Janine

Beste Janine, voor ons programma Verbouwen of Verhuizen kun je je opgeven door een mail te sturen naar vtwonenverbouwen@idtv.nl. Verder kunnen we niet direct iets voor elkaar betekenen. Heel veel succes met de verbouwing!

Anoniem op 21 mei 2017 om 19:10

Is het mogelijk Frans Uyterlinde in te huren voor een staladvies?
Met vriendelijke groet,
Elly

Beste Elly, helaas is dit niet mogelijk. Onze stylisten vliegen en rennen al de dag door met de 24 uren die per dag beschikbaar zijn 🙂

joke henrotte op 2 november 2017 om 07:29

Wij gaan naar een nieuw te bouwen appartement in 2018,( Mayenne Purmerend).
Graag zou ik in contact willen komen met styliste Fietje Bruyn of Marianne Luning.

Beste Joke, helaas is het niet mogelijk om onze stylisten in te huren voor persoonlijk advies. Sorry!

Abbey op 26 november 2017 om 18:13

Waar heeft Frans zijn prachtige brillen vandaan?

Beste Abbey, helaas hebben we geen informatie over de brillen van Frans.

Lotte op 11 maart 2018 om 20:09

Hai! Ik kijk altijd met veel plezier naar het programma alleen nu vraag ik mij al langere tijd af hoe de knapste klusman van nederland heet! Ik heb het over Joey….. lieve groetjes lotte

Beste Lotte, je hebt de naam stiekem al toch? Een achternaam hebben we helaas niet voor je!

Fraukje op 3 april 2018 om 23:29

Hai! Hoe boek ik een vtwonen stylist? Marianne Luning? Groet Fraukje

Beste Fraukje, helaas is het niet mogelijk om stylist Marianne in te huren voor persoonlijk advies.

Wendy Willemsberg op 7 april 2018 om 20:57

Hallo, zijn de vt wonen stylisten in te huren? Ik woon in het buitenland en heb hulp nodig om het gezellig te maken m.b.v de bestaande meubels. Spullen bijkopen is een optie. Het zou fijn zijn als ik een reactie kan krijgen. Alvast bedankt, met vriendelijke groet,

Wendy Willemsberg

Beste Wendy, helaas zijn stylisten Fietje en Marianne niet in te huren. Je kunt wel in contact komen met Wendy: https://wendyverhaegh.nl/

Ellis Sommer op 29 juni 2018 om 19:50

Hoi, ik heb van de week zitten kijken naar een aflevering van vt wonen en ik dacht dat Frans de stylist toen was. Anyway, hij heeft gebruik gemaakt van behang met oude Franse hoge deuren, nou is mijn vraag, waar kan ik dit kopen en heeft Frans een eigen website met ideeën? Ik vind alle stylisten waanzinnig goed en ben altijd weer aangenaam verrast van de einduitslag. In ieder geval alvast bedankt voor de moeite.

Beste Ellis, helaas weten we niet precies welke aflevering je hebt gezien. Op deze pagina hebben we alle make-overs van Frans verzameld: https://www.vtwonen.nl/tag/vtwonen-stylist-frans-uyterlinde/ Wellicht herken je iets. Frans heeft geen eigen website, helaas!

Pons Vermeer op 22 augustus 2018 om 12:50

Goedemiddag,
Wij lopen vast in een vloerkeuze, enerzijds een gietvloer in de keuken of een pvc visgraat in de woonkamer! Wij twijfelen heel erg, kan iemand ons van advies voorzien?

Met vriendelijke groet,

Beste Pons, helaas zijn onze stylisten niet in de gelegenheid om persoonlijke adviezen te geven. Daar zijn ze te druk voor. Sorry!

Koos Jansen op 23 september 2018 om 16:27

Hallo,

In verschillende afleveringen zie ik de stylisten van bestaande foto's mooie uitvergrotingen maken op een soort doek/ textiel ( beetje gekreukt, niet zo heel glad en strak)? Wat is dat voor techniek, kun je dat zelf, of waar kun je dat laten doen? Ik kon het nergens meer terugvinden.

Beste Koos, bij More Than Canvas kan je meer informatie inwinnen. Daar laten de stylisten vaak hun foto’s op canvas drukken.

Jenneke van der Leede op 25 september 2018 om 09:40

Ik zou graag meer informatie willen ontvangen over het inzetten van styliste, ik ga verhuizen.

Beste Jenneke, onze stylisten kunnen buiten de tv-programma’s niet ingehuurd worden voor persoonlijk advies. Sorry!

Andrea Fuhrmann op 1 oktober 2018 om 14:35

Wat moet/kun je doen om in jullie programma terecht te komen?

Beste Andrea, om kans te maken op een make-over door een van onze stylisten willen we je vragen om dit formulier in te vullen: https://www.sbs6.nl/programmas/vtwonen/aanmelden-vtwonen/ Mocht je geselecteerd worden voor deelname, dan nemen we contact met je op.

Martje op 26 oktober 2018 om 11:42

Hoe kan ik nu aan een goede styliste komen die mijn smaak heeft ? Industrieel, natuurlijk hout, licht maar toch warm… ?

Beste Martje, helaas zijn onze stylisten niet in de gelegenheid om persoonlijk advies te geven. Zijn ze te druk voor. Maar je zou wel hier een kijkje kunnen nemen: http://www.stylink.nl/etalages/?qc1=33

Desire op 25 november 2018 om 22:52

Kan iemand mij vertellen wie de styliste aankleed. Ik ben erg benieuwd waar het zwarte fluwele jasje en rode sweater met ciao tekst vandaan komt!

Beste Desire,
De stylisten stellen zelf hun outfit samen. Mochten zij dit in samenwerking doen, dan is het onderaan het artikel vermeld.
Hartelijke groet,
vtwonen