Aflevering 9: kijken en shoppen (seizoen 7)

Een beetje brocante voor Rick en een industriële touch voor Mirella. Maar bovenal een warm thuis voor het hele gezin en een fijne ontvangstplek voor klanten. Bekijk ook de video waarin Wendy haar keuzes voor deze make-over toelicht.

Bij de tv

Bij de bank

Bij de leeshoek

Eethoek

Keuken

vtwonen gemist? Aflevering 9:

vtwonen gemist weer verliefd op je huis

Make-over door: Wendy Verhaegh | Fotografie Barbara Kieboom | Kleding OU. Boutique Haarlem

nog meer: tv

Reacties:

Ilse op 30 januari 2018 om 11:13

Goedemorgen, wat voor houten latje heeft Wendy gebruikt voor boven de tegeltjes in aflevering 9 (Zwaag)? Ik hoor het graag! Groet

Oei, daar hebben we geen informatie over ontvangen van Wendy. Zal gewoon een latje zijn geweest uit de bouwmarkt.

belderbos cissy op 7 maart 2018 om 21:02

Beste, hoe is de schildertechniek op foto 3 gedaan ?

Beste, hier is gewoon met een roller en een losse pols gewerkt. In de aflevering zelf zie je hoe de klussers te werk zijn gegaan!

An op 22 juni 2018 om 16:46

De link naar deze aflevering werkt niet. Zelfde probleem bij de volgende aflevering (afl. 10 seizoen 7). Erg jammer, want ik wil ze heel graag terugkijken. Hopelijk kunnen jullie de afleveringen opnieuw plaatsen.

Je kunt aflevering 9 bekijken via de volgende link: https://www.kijk.nl/sbs6/vtwonen/videos/GH4H3qM3XdR/vtwonen We gaan even informeren wat er met aflevering 10 is gebeurd, daar lijkt inderdaad wat mis te gaan. Bedankt voor het doorgeven!

Elsemieke op 22 juli 2018 om 18:50

Goedeavond! Wij willen graag weten waar dit TV meubel vandaan komt (en dan met name het onderste gedeelte; het witte wandmeubel). Wij vinden dit erg mooi en zijn ook wel nieuwsgierig naar de prijs van dit meubel.

Beste Elsemieke, excuus voor deze late reactie! We hebben in dit artikel alle productinformatie opgenomen. Ook waar het dressoir vandaan komt. Je vindt het onder het kopje ‘bij de tv’. Voor de prijs kan je de maker benaderen.

Githa op 5 augustus 2018 om 17:39

Hoe zorg je dat de Louvre deurtjes niet gaan klapperen tegen de tv?
Onderaan zit nl geen rails zo te zien.

Beste Githa, de deuren schuiven langs de wandplank. En die is weer breder dan de televisie, dus daar kunnen de deurtjes niet tegen klapperen.

saskia op 13 november 2018 om 15:03

Wat is de kleur van oude kast? Prachtige kleur vind ik!

Beste Saskia,
De kast is van Combitex, geverfd in de kleur Metamorfose S5010-B10G van Histor.
Groet,
vtwonen