Aflevering 5 Weer verliefd op je huis terugkijken en shoppen (seizoen 8)

Stylist Fietje ging de uitdaging aan en maakte een aantal spannende keuzes om van het grachtenpandje van Ivana en Maurice een gezellig en warm thuis te maken. Benieuwd naar de toelichting van Fietje op haar keuzes voor deze make-over? Bekijk snel de video.

De make-over in 360°

360 tour weer verliefd op je huis aflevering 5

Bij de bank

In de nis

Bij de vensterbank

Bij de haard

Bij de eettafel

Bij en in de keuken

Hal

vtwonen gemist? Aflevering 5:

Make-over door: Fietje Bruijn | Fotografie Barbara Kieboom | 360 tour door 360Fabriek

Producten uit dit artikel

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Pien op 21 maart 2018 om 15:25

Zoals altijd heeft Fietje het top gedaan. Maar Kees is heel irritant. Flauwe opmerkingen over het interieur en de eettafel met stoelen. O nee dat kan toch niet uit Volendam komen........ Nee, Kees wil leuk zijn ten koste van mensen die hun best hebben gedaan op de inrichting, zo onaardig. Ik hoop dat Kees er tijdelijk is en dat Viktor snel terug komt. Die is wel grappig en leuk, zonder zo onaardig te zijn............. Gaat ten koste van het programma....

>

Renske de Boer op 21 maart 2018 om 12:16

Ik ben al heel lang op zoek naar de leren handgreepjes, die vaak bij de renovatie van een keuken worden aangebracht. Zo ook in Monnickendam. Waar kan ik deze vinden?

>

vtwonen op 22 maart 2018 om 07:41

Beste Renske, in de keuken in Monnickendam zijn stalen handgrepen aangebracht. Die heeft Fietje gevonden bij Brût Amsterdam.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties