vtwonen

Aflevering 3: kijken en shoppen (seizoen 3)

Laura en Dirk wonen samen met hun vier kinderen in een leuke benedenwoning in Amsterdam. Het is in huis gezellig druk, maar ook erg vol. En met de kast nog in de grondverf en in de woonkamer een vloerkleed uit de kinderkamer is het tijd voor een frisse wind. Heb je de metamorfose gezien? Shop hier de producten uit aflevering 3.

lambrisering

lambrisering

eethoek

Woonkamer

Eethoek

In de kast

Op de planken

  • Planken: Michiel Remmers
  • Vaasje: privébezit
  • Lijsten – wit: privébezit
  • Schaar: Casa Vivante

vtwonen gemist? Aflevering 3:

Make-over door: Frans Uyterlinde | Fotografie Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Anoniem op 21 augustus 2016 om 22:48

Ik vind de chaise longue heel erg mooi geslaagd in de ruimte. Leuk dat je er zo mee kan wisselen in de ruimte. Ik heb alleen de link aangeklikt, maar deze doet het niet? Is deze nog beschikbaar?

>

Anoniem op 10 oktober 2015 om 16:48

Lieve mensen.....de kleur die Frans schilderde als lambrisering (onderkant) ik vind hem geweldig de kleur...ja Frans is ook geweldig. welke kleur en merk (nummer) is het...de kleur laat zich niet goed zien in de video. Tof programma trouwens !!

>

Anoniem op 12 oktober 2015 om 09:31

Beste Kitty, de verfnamen vind je in dit artikel terug. De onderkant van de lambrisering is de kleur: Branding S 3502-B van Histor. Leuk om te horen dat je enthousiast bent over ons programma! Volgende week zondag alweer aflevering nummer 5 van het derde seizoen.

>

Anoniem op 8 oktober 2015 om 16:08

Te gekke verstelbare tafel/laptoptafel van Vitra, op de site gekeken maar volgens mij niet mogelijk om hem online te bestellen?

>

Anoniem op 12 oktober 2015 om 09:56

Hoi Hayat, in Nederland kun je 'm op de website van Flinders vinden.

>

Anoniem op 6 oktober 2015 om 20:27

Super vloerkleed, alleen niet te vinden op de site van Eijerkamp, wat is de naam van het kleed en is deze nog te krijgen?

>

Anoniem op 7 oktober 2015 om 10:42

Beste Annelies, we hebben even contact gehad met Eijerkamp. Het kleed komt zo snel mogelijk online te staan. Het kleed is sowieso bij Eijerkamp in de winkel te koop.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties