vtwonen

Aflevering 2: kijken en shoppen (seizoen 4)

Muserref en Battal wonen samen met hun twee zoontjes in een ruime nieuwbouwwoning. Samen vielen ze als een blok voor de grote woonkamer. Maar daar komt ook het probleem om de hoek kijken: ‘hoe breng je sfeer in zo’n grote ruimte?’ Heb je de metamorfose gezien? Shop hier de producten uit aflevering 2.

oranje woonkamerfotoboekBasic eethoekspijlenstoelloungehoek

Woonkamer

Eethoek

Keuken

Loungeplek

Trappenhuis

vtwonen gemist? Aflevering 2:

Nieuwsgierig waarom Marianne koos voor oranje in de woonkamer? Of waarom de loungehoek in het verlengde van de keuken ligt? Bekijk de video waarin Marianne haar keuzes toelicht. In deze aflevering ging Carlein ook op bezoek bij een droomhuis in Den Haag. Kijk nog eens binnen in het Herenhuis van Jelle en Theo-Bert.

Make-over door: Marianne Luning | Fotografie Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Merie op 14 juni 2016 om 18:41

De foto van de grote canvas in de loungehoek vind ik erg mooi! Ik heb geprobeerd om een soortgelijke te vinden maar niet zo mooi als deze. Waar kan ik deze afbeelding vinden? Ik wil het ook graag op de canvas van albelli!

>

vtwonen op 15 juni 2016 om 08:20

Beste Merie, wij hebben voor de wanddecoratie een foto genomen van een tegel. Deze tegel is verkrijgbaar bij Iznik: http://iznik.nl/tiles/sultan/floral/

>

Laura op 31 mei 2016 om 12:44

Waar kan ik de muurbekleding kopen (is het een print?) die bij de eettafel op de wand te zien is? Wij hebben ook een grote wand over achter de eettafel en willen graag zoiets dergelijks op de muur.
Groetjes Laura

>

Anthonita op 29 mei 2016 om 21:39

Marianne draagt in aflevering 2 twee keer een prachtige tuniek, een lichte en een oranje/bruine. Van welk merk zijn ze? Waar kan ik zo'n mooie tuniek kopen? Alvast bedankt voor de informatie.

Groet,
Anthonita

>

vtwonen op 30 mei 2016 om 07:44

Hoi Anthonita, we weten niet precies waar Marianne deze mooie tunieken heeft gekocht. Wel draagt ze vaak kleding van 10Days: https://www.10days.nl/ Wellicht kun je daar eens een kijkje nemen.

>

Sanne op 21 februari 2016 om 00:12

Hoe kan je je aanmelden voor dit geweldige gave programma.
Ik ben benieuwd hoe dat werkt.
Groetjes sanne

Shop suggesties

Inspiratie suggesties