Zondag 16 september: kijken en shoppen

Het bruine interieur van Lisette en Joop uit Heemskerk is verleden tijd. Ondanks de veranderangst van Joop, is stylist Marianne Luning er toch in geslaagd om meer kleur voor Lisette in huis te brengen. En zelfs de slaapkamer kreeg een make-over! Heb je de make-over gemist? Kijk ‘m hier terug.

Meer over deze make-over

Alle gebruikte producten, materialen en kleuren hebben we hieronder per ruimte voor je op een rij gezet. Ook legt stylist Marianne je in deze video graag uit waarom ze bepaalde keuzes heeft gemaakt. En kijk nog eens binnen in het nieuwe interieur van Lisette en Joop met de 360º tour.

Bij de bank

Bij de tv

Bij de eethoek

In de hal

  • Trap ‘Mountain Oak’: Upstairs
  • Lambrisering in kleur ‘Trout Grey 7518’: Histor

Slaapkamer

Make-over door: Marianne Luning | Fotografie Barbara Kieboom | Kleding HUMANOID | Sieraden Quebella

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Danielle op 7 oktober 2018 om 00:16

Wat een prachtig macramé kleed aan de muur! Mag ik vragen wat de kosten zijn? Op haar insta en website staan geen prijzen vermeld namelijk.

>

vtwonen op 16 oktober 2018 om 09:28

Beste Danielle, voor de prijzen kan je het beste contact opnemen met Milla Novo zelf. Wij hebben hier helaas geen informatie over.

>

Inge op 20 september 2018 om 23:14

Naar aanleiding van het programma op 16 september jl. heb ik een proefblikje Histor 7518 gehaald bij Gamma. Vond het een pracht kleur grijs op de televisie, maar het is bruinachtig????
Klopt de kleurcode wel?

>

vtwonen op 27 september 2018 om 08:35

Beste Inge, we weten zeker dat de kleurcode klopt. Er zijn er twee gebruikt in deze make-over. Heb je de goed gehaald?

>

Martje op 18 september 2018 om 13:30

Mooie lichtblauwe kleur op de wand. Klopt die kleurcode die er bij staat? Ik heb een staaltje gehaald en dan lijkt hij meer groen/grijs.

>

vtwonen op 19 september 2018 om 09:47

Beste Martje, de kleurcode klopt echt! Het kan inderdaad zo zijn dat kleuren anders uitpakken. Breng het eens aan op een groter oppervlak (stuk hout?) en zet het tegen de wand die je wilt schilderen. Dan zie je heel goed wat de kleur doet.

>

Piet van barneveld. op 17 september 2018 om 02:43

Heerlijk leerzaamprgramma.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties