vtwonen

Aflevering 1: kijken en shoppen (seizoen 3)

Chantal en Marc wonen in een fijn huis in Huizen, maar het interieur is nog niet waar ze van dromen. Van een bezoek aan een woonwinkel worden ze allebei ook niet blij en draait ook vaak op niets uit. Het grootste struikelblok? De eetkamerstoelen. Heb je de metamorfose van het huis van Chantal en Marc gezien? Shop hier de producten uit aflevering 1.

woonkamer naturel

eettafel rond

bureau beton

Woonkamer

Bij de tv

Eethoek

Keuken

Werkplek

Nagelstudio

Buiten

vtwonen gemist? Aflevering 1:

Metamorfose door: Frans Uyterlinde | Fotografie Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Jelle Dott op 26 september 2015 om 19:46

Beste VTWonen,
Na geen gehoor heb ik besloten wederom mijn vraag in te sturen.
Zondag 20 september kwam in de VTWonen aflevering een zelfgemaakte schuifdeur kast voorbij (waarachter de TV verborgen kon worden)
Mijn vraag was waar de hardware voor de schuifdeur vandaan komt, ik heb het dan over de zwarte schuifrails met wielen en beugels die bevestigd aan de deur kunnen worden.
Ik ben al erg lang opzoek naar precies dat systeem voor een degelijke prijs. Ik ben een student die zijn kamer graag iets extra's geeft en dit zou daar aan bij kunnen dragen.
Ik hoor graag van jullie.

met vriendelijke groet,

Jelle Dott

>

vtwonen op 30 september 2015 om 08:09

Hoi Jelle, we hebben reactie ontvangen! "Ik heb het schuifdeurbeslag gekocht bij een ijzerhandel en het is eigenlijk een roldeurbeslag met een stalen u profiel. Het is dus geen set maar een paar losse wielen zoals hier gegoogled: http://www.gyzs.nl/bouwbeslag/schuifdeursystemen/schuifdeur-rollen." Misschien kun je dus eens een bezoekje brengen aan de ijzerhandel. Hopelijk kun je hier verder mee. Succes!

>

vtwonen op 28 september 2015 om 09:22

Beste Jelle, we hebben deze vraag voor je neergelegd bij Michiel de klusjesman. Helaas nog geen antwoord ontvangen. Zodra we reactie hebben, zullen we dit aan je doorspelen!

>

Frank Visser op 23 september 2015 om 08:06

Graag zou ik het beslag van de schuifdeuren voor de televisie willen aanschaffen. Kunt u vertellen waar dit te koop is?
Alvast bedankt, ook voor het leuke programma.

>

vtwonen op 30 september 2015 om 08:10

Hoi Frank, het schuifdeurbeslag heeft klusjesman Michiel gekocht bij een ijzerhandel. Het is eigenlijk een roldeurbeslag met een stalen u profiel. Het is dus geen set maar een paar losse wielen zoals hier gegoogled: http://www.gyzs.nl/bouwbeslag/schuifdeursystemen/schuifdeur-rollen." Misschien kun je dus eens een bezoekje brengen aan de ijzerhandel. Hopelijk kun je hier verder mee. Succes!

>

Corina Slim op 20 september 2015 om 20:16

Goedenavond ,graag zou ik willen weten wat het voor buitentegels waren,(omdat ze niet door en door zwaar waren) en waar deze te koop zijn.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties